@goth111 OK..prve dva áno... to je jediná výnimka...ale ináč tam podobnosť nenájdeš... ani v koncertoch, nikde...stále vymyslia niečo iné...niečo originálne..
@qaqawec haha njn ako vravim tvoj nazor inak nechapem co vsetci robia dramu vsetko je z jedneho jednieho stylu a to je rock z neho sa vyvinul punk teda punk si vytvorilo par ludi co chceli byt odlisni od ostatnych a z punku je vsetko ostatne staci? » sk.wikipedia.org/wiki/Punk_rock...
@wewo vraj píčoviny....dovoliš mi zasmiať sa? nie nebudem sa pytať. HA HA HA!
greenday,the offspring je neopunk...ty si asi kvalitne hluchy ano ale prečo začali grrať? možno nemali na sovjich začiatkoch ani poňatia že skončia takto...blink 182!!! vieš čo to je ? Punk najlepšia punková skupiina...a sic enie podla mňa,ale podla väčšiny ludi
dať hlas jednej kapele z týchto by bolo nespravodlivé , tak ako je nespravodlivé hodiť ich do jedného vreca (ohľadom štýlu, ktorý hrajú) ale tak green day, ramones, simple plan ...na tých som vyrástla
@mikki3012 ,, ja si o punku nepotrebujem citat,, ja nim zijem,, a jo kazdy ma pravo na vlastny nazor,, ale prezentovat neake komercne sracky ako najlepsie punkove kapeli neni pekne.. zacni pocuvat ozajstny punk,, a uvidis, ze nebude nikto namietat, ked bude v moznostiach ozajstny punk
stychto uznavam akurat offspring a Sum41 no a samozrejme Ramones aj ked to nepocuvam to uz je podla mna punk pre dochodcov ...stych starsich punkovy kapiel radsej pocuvam slovensku zonu,slobodku a tak..
Jednoznacne The Offspring.. Sice ich posledny album Bob Rock kvalitne dojebal (tak ako albumy Metallicy), stale su to pani.. Rise Against je popicovka ale neviem ci by som ich radil zrovna do punk rocku.. Stary Blink, Sum, Green Day, GC su genialne veci, ale tie ich nove songy stoja za jeden velky komercny konsky kokot.. Ramones je klasika, ktoru pocuva snad kazdy (neo/pop) punker. A paramore, ci MCR? Si robis picu? To ma od punk rocku na styri kokoty daleko...
@sprejerka01 lol teraz som sa uistil v tom, ze si obycajna poza.. skinheadi grcaju okrem dvoch troch kapiel zo vsetkeho co bolo v tejto ankete... a ze MCR je najlepsi si zabila uplne...
@wewo punk nerovna sa punk rock.. punk rock je hudobny styl zastresujuci vsetko mozne (aj blink a podobne pop punkove veci), punk je v prvom rade moda a zivotny styl..
@wewo ci sa ti to paci, alebo nie punk rock je vsetko od clash, cez ramones az po blink... potom sa to este dodatocne deli na rozne styly, ktorych zastancovia sa moc medzi sebou nemusia..
Rise Against a Paramore? Sú trochu mimo žáner. A tiež klasika Ramones je medzi týmito pop-punkovými novotinami pôsobí jednoznačne víťazne. Ale vzhľadom na súčasnú dobu by som povedal že Offspring a Green Day.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
MCR!!!
až potom GD!!!! ale obodve inak najprv som kcela dať good charlotte tych milujem moc veľmi a spevák najsexi
moja srdcovka sú Green Day,nevidno na nicku ? a MCR ... ich veľmi neberiem ako punkrock
Green Day
Good Charlotte***
Sum 41*****
Blink182*****
Rise Against***
My chemical romance***
The Ramones****
Simple Plan***
The Offspring***
Paramore****
2. Ramones
3. Offspring
(nemecká)
no future
milujem najkrajši najsympatickejší a najsexi spevák sveta okrem gerarda
@greendgirl a ja som rozmyšlala reku prečo greend girl
greenday,the offspring je neopunk...ty si asi kvalitne hluchy ano ale prečo začali grrať? možno nemali na sovjich začiatkoch ani poňatia že skončia takto...blink 182!!! vieš čo to je ? Punk najlepšia punková skupiina...a sic enie podla mňa,ale podla väčšiny ludi
@mikki3012 aj ty moj
@sprejerka01 lol teraz som sa uistil v tom, ze si obycajna poza.. skinheadi grcaju okrem dvoch troch kapiel zo vsetkeho co bolo v tejto ankete... a ze MCR je najlepsi si zabila uplne...
@wewo punk nerovna sa punk rock.. punk rock je hudobny styl zastresujuci vsetko mozne (aj blink a podobne pop punkove veci), punk je v prvom rade moda a zivotny styl..
si robíte piču? tu snáď nikto nepočul o sex pistols, alebo ako to mám chápať?
Svet:
1. Dead kennedys
2. Ramones
3. The exploited
4. The Adicts
5. Sex pistols
Slovenská a Česká scéna:
1. Davová psychóza
2. Toy pištols
3. Totální nasazení
4. Jaksi taksi
5. Načo Názov
Tak toto je moja best offka. Nie že by som mal problém s tými čo sú hore, ale punk je pre mňa osobne niečo iné aj keď niektoré s toho zoznamu poznám.