Ale Iné Kafé moc nepovažujem za takú punkrockovú, aj keď sú síce, ale na tom sme predsa vyrastali, taká komercia no už.
Rovnako ako Horkýže, oni niesú punkrock, oni sú len taká haluz.
Ale občas si také všeličo vypočujem, napríklad Hasiaci Prístroj, Konflikt, Zhoda Náhod, Morta Shuppoplex, Podfuck, Prípad Ewi Burdovej alebo Plus Minus sú podľa mňa super.
@chevro ja si myslim ze kazda z tych kapiel ma v sebe prvky punk-rocku... (inekafe mozno teraz hraju je pop-punk... ale albumy ako situacia, vitaj! su podla mna dost kvalitny punk-rock, to iste aj horkyze....)
ale všetky kapelky čo si vymenoval su dobre... zas nedalo sa dat do mozností všetky
@wewo ja si myslim ze kazda z tych kapiel ma v sebe prvky punk-rocku... (inekafe mozno teraz hraju je pop-punk... ale albumy ako situacia, vitaj! su podla mna dost kvalitny punk-rock,....)
nechcem ťa poučovať... len ti chcem povedať ze tam ma svoje miesto aj IK...
komerciu som neriešil...a čo keď zarobili zato to nie je punk-rock??? neviem čo sem pletieš blink... a čo tu vlastne riešiš... ???
Pre mňa už od jedenástich rokov Slíže, aj keby sa na hlavu postavili aj s tou ich súčasnou komerciou...
Ine Kafe mám rada, aj keď ma naštvali s tými večnými "poslednými" koncertami...Aj Zóna, Koňýkove pózy a tanečky a Slobodka sú super. Konflikt moc nemusím, ale zopár piesní sa mi fakt páči. No a Davovka... Videla som ich naživo len raz, bohvieako sa mi nepáčili, aj keď ich cdčko si občas rada pustím. Na ná na ná, na ná, na ná ná, na ná, na ná, nananana ná ná
@tunidlo netvrdim, ze oni k tomu nikdy neslkznu, ale na rozdiel od ostatnych vymenovanych kapiel som schopny pustit si ich hudbu aj doma a navstivit viac ako jeden ich koncert do roka aj ked moje karpina-obdobie, dakedy okolo vydania Prievidze uz dost opadlo, ale stale si ich koncerty nenecham ujst
Čo sa týka tých koncertov, tak to vnímam dosť podobne, Karpina ich má super, horkýže nimi vlastne v mojich očiach sprzňujú svoju tvorbu, keď hrajú takmer výlučne len nové veci, ktoré sa hudobne na staré zďaleka nehrabú ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale Iné Kafé moc nepovažujem za takú punkrockovú, aj keď sú síce, ale na tom sme predsa vyrastali, taká komercia no už.
Rovnako ako Horkýže, oni niesú punkrock, oni sú len taká haluz.
Ale občas si také všeličo vypočujem, napríklad Hasiaci Prístroj, Konflikt, Zhoda Náhod, Morta Shuppoplex, Podfuck, Prípad Ewi Burdovej alebo Plus Minus sú podľa mňa super.
ale všetky kapelky čo si vymenoval su dobre... zas nedalo sa dat do mozností všetky
Dr. Pako, Cenzúra, Ilegality, Načo Názov, Železná kolóna, Začiatok Konca (to Oi!). tie skupiny vam asi nic nevravia
Dr. Pako poznám, vraj sú to chcalani z meste kde bývam.
Chtiac-nechtiac beriem si do ruky svoju gitaru
smrť týmto spôsobom je nedôstojná
jedine takáto muzika vás dostane do varu
a ostatné už ponechávam na média
♥
@333xander poznam poznam... ale daval som väčšinou tie najznamejšie... zas nemôzem vymenovať všetky kapely...
Zóna A
Horkýže slíže
Inekafe
Karpina
A všeobecne Hasiaci Prístroj ...
Pomaly to vyzerá jak podľa hesla, čím primitívnejšie, tým lepšie, ale to nevadí
Inak Slíže, Karpinu a Iné Kafe by som sem moc neradil ...
Inak, @dudri podľa mňa také Slíže majú o trochu menej jednoduchú hudbu ako Karpina ...
Aj keď tá má "Bratislavského Slasha", ale veľa pesničiek hrajú práve, nazvime to, štýlom tucarucura, ako si napísal
jednoznacne, bez vahania Horkyze slize
nechcem ťa poučovať... len ti chcem povedať ze tam ma svoje miesto aj IK...
komerciu som neriešil...a čo keď zarobili zato to nie je punk-rock??? neviem čo sem pletieš blink... a čo tu vlastne riešiš... ???
fakt by si si to mal naštudovať...
Ine Kafe mám rada, aj keď ma naštvali s tými večnými "poslednými" koncertami...Aj Zóna, Koňýkove pózy a tanečky a Slobodka sú super. Konflikt moc nemusím, ale zopár piesní sa mi fakt páči. No a Davovka... Videla som ich naživo len raz, bohvieako sa mi nepáčili, aj keď ich cdčko si občas rada pustím. Na ná na ná, na ná, na ná ná, na ná, na ná, nananana ná ná
Čo sa týka tých koncertov, tak to vnímam dosť podobne, Karpina ich má super, horkýže nimi vlastne v mojich očiach sprzňujú svoju tvorbu, keď hrajú takmer výlučne len nové veci, ktoré sa hudobne na staré zďaleka nehrabú ...