Ktorá strategická hra je podľa vás najlepšia? Mám rád stratégie (je jedno aké), takže ak by ste mi niečo poradili, tak Vám ďakujem. Ide mi viac o hratelnosť ako o grafiku, a je jedno či je to nová alebo stará hra. Tieto hry nepíšte (tie poznám): Warcraft,
pomenovanie "strategická hra" sa dnes už dáva hoc akej somarine, ach neznášam to, inak moje obľúbené sú: celá séria Total War, Hearts of Iron III, Theatre of War 2, World in conflict, Stronghol Crusader, Homeworld2, Sins of Solar Empire.......
@horox nie tak som to myslel....ja red alert povazujem za absolutny crap....staci pri tom rozmyslat jak opica a aj game mechanismy su jak keby ich opica vymyslala
Skúsil som takúto stratégiu a veľmi sa mi zapáčila, nie je taká populárna, ale určite jedna z najlepších akú som zatiaľ hral. A teraz je aj po slovensky. Zahrajte s nami www.lageon.sk/?ref=10. Čiže podľa mňa strategická hra: lageon.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Tak skús Red Alert, bud klasický alebo trojku...
A ked ti nejde o grafiku, tak aj Starcraft, čo je kult.
potom Company of Heroes, to je strategia strategii...
Ku téme - ak nie len RTS, tak určite sériu Total War.
Shogun, Rome, Medieval, Empire.
dobry je este Warcraft 3
@10 @Etelnair
Zaujímavý názor... veľmi.
Ja neviem, nikdy som nehral žiadny RA okrem trojky a to sa mi bohvieak nepáčilo.
A z RTS? C&C Generals aj s Zero Hour, of course Warcraft 3 a čo ja viem? Starcraft? Ale strašne veľa toho bolo, už si ani nepamätám...
Samozrejme, zabudol som C&C Generalsov.
Medieval II Total War + Kingdoms
no a ešte napriklad je dobra hra transport tycoon ako tu niekto spominal ale to som hraval iba na starom compe
teraz hravam Caesar 3 ,je to podlamna lepšie ako 4 ta mna vôbec nebavila
i keď Red Alert tiež nie je na zahodenie