Tákže, sedíte na záchode len doma, alebo aj u priateľa/ priateľky, rodičov, príbuzných a známych, priateľov, rodiny, v škole, na intráku, na priváte, v práci, na ubytovni, vo vlaku, v piatej cenovej??? Ňehaňbite sa, viete ako
@melancholik né, ja som to myslela tak, že kde si normálne sadnete na záchod akože normálne bez rizika chytnutia hiv. vo vlakoch žsr to asi nebude P ja si napríklad sadnem doma a u ľudí, ktorých poznám, že nemajú hiv
@milgamman ok v tomto som trochu (odjakživa) psychouš...ja si nikde nesadám na čisto ... nikdy ... nikde ... vždy obkladám .. a vraj to nieje ani na čisto nehygienické pretože do kontaktu neprichádzajú časti cez ktoré sa niečo šíriť dá ... ale tak ja si umývam prehnane aj veľa krát ruky ... takže tak
@melancholik co? ty si normalne nesadnes ani u seba doma? ja si tiez az moc prehnane umyvam ruky :/ a dakedy som si tapetovala zachod vsade okrem domu a u babky ale uz ma to preslo a stale zijem, este som nikde nic nechytla taze som happy
@melancholik to dava logiku, kedze pohl. choroby sa prenasaju tel. tekutinami, hlavne krvou a slinami, takze nieco na tom bude, ze takto sa to prenasa iba v minime pripadov
to kus prehanas potom sak si umy zachod poriadne a je to pohodlnejsie a usetris aj na toaletaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no hej, ani doma ale má to výhodu ... nikdy mi nie je chladno ... hlavne v zime
to kus prehanas potom sak si umy zachod poriadne a je to pohodlnejsie a usetris aj na toaletaku
Nevyhľadávam veľmi cudzie hajzle, ale keď to na človeka príde...
Sedávam iba doma a u frajera, inak nie... Z toho u frajera sa hanbím no