asi nemám nejaký top mám len najlepšie veci, čo sa mi za život stali, ale to nebol určitý moment, to je tak všeobecne trochu. mám najhoršie veci, čo sa mi stali. a mám pár obľúbených dní, napríklad jeden konkrétny zo strednej. ale presne top najviac moment života nie je.
Asi prvý bozk, prvý sex, prvá výplata, prvá jednotka, prvý dobrý pocit, prvý dobrý skutok, prvý vyčarený úsmev, prvé rande, prvá láska, prvý stav opilosti, prvý bicykel, prvé auto, prvá múdra myšlienka(hh), prvé zarobené peniaze, prvá dobrovoľná činnosť, prvá skúška životom, prvý tanec s daždom, prvé bývanie(osamostatnenie), prvý pocit slobody,prvá vatra, prvá stanovačka, prvá naháňačka(hh) a prvý splnený sen.
Ak to musi byt iba jeden tak je to tažke. Tak navali serotoninu,dopaminu som zažil pri hokeji a obzvlašt ked som dal gol,to iste pri pokri ked som vyhral niekolko sto eurovy bank. Potom takych prvych 10 opiti v živote ked este mozog nepoznal alkohol,som sa citil fakt super, samozrejme aj prvy sex v živote v bordeli, 18 dni pred 20 narodeninami bol super, ešte prve benzodiazepiny pozite..
ked neratam kaprovacky a podobne chemicky ovplyvnene dni, najviac sa vo mne zachoval jeden letny podvecer s exom v lese, ani neviem co bolo na nom take vynimocne, ale vtedy som mala pocit ze je to asi najkrajsi den v mojom zivote a ze by som chcela byt taka stastna navzdy.
hm, konkrétny zážitok asi nemám, ale čas strávený s bývalkou a čas s krycím menom Kodaň...počíta sa to na mesiace, vždy budem rád na to spomínať...aj keď ten prvý prípad neskončil podľa očakávaní...
Asi nemám taký konkrétny najlepší zážitok. Sú to skôr také obdobia z minulosti na ktoré rada spomínam. Napríklad ako sme sa s bratrancom a sesternicou hrávali v lese, ktorý je blízko mesta. Stavali sme si také akože bunkre . Potom sú to chvíle strávené v kruhu rodiny. Taký ten najlepší zážitok si myslím , že ma ešte len čaká.
Tých perfektnych zazitkov bolo viac ale nebudem ich tu prezentovať nakoľko som velmi skazený amoralny a zhyraly a robím veci ktoré by birdzakov pohorsovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov