co ja viem jedine v BA som bol a v Prahe akoze co sa tyka vacsich miest a Praha je krasna no ale co je najkrajsie a najlepsie mesto sveta si netrufam povedat
to je ťažká otázka každé je iným očarujúce pre sexuálneho devianta na mizine to môže byť Keňa kde prostitútka stojí menej ako Horalka .. pre mńa to je Rusko a ich nádherné blondíny na každom rohu kroku
tak ja vás tu zabijem, že Trondheim. ale fakt som si to mesto zamilovala, je proste také akurát.
a tí, čo tu ospevujete ZV a BB sa dajte liečiť, jedno väčší zapadákov, ako druhé (v BB bývam, v ZV študujem, takže viem o tom svoje).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
btw Zvolen prečo nie je v možnostiach? pozdravujem
( no a čo že je zajebané a plné černochov.... NO A ČO. Je to Paríž a podľa mňa vyzerá ako z Amélie, teplé, voňavé, plné roztopašnosti a bodka.)
Cítiť tam z ľudí, že vojna ešte bola naozaj len pred pár rokmi a vedia si ctiť každú chvíľku. A ten multikulturalizmus!!! Niečo úúúúúžasné.
Milovala som to tam, na jeden týždeň. A milujem to aj keď som doma. Ale určite sa tam raz vrátim, aj keby som na to mala dať aj svoje posledné.
ODPORÚČAM!
(btw celkom fajn sa tam dá dorozumieť so slovenčinou
a inak ja radšej dzedzinu ako mesto, už tobôž nie tie veľkomestá z možností
a tí, čo tu ospevujete ZV a BB sa dajte liečiť, jedno väčší zapadákov, ako druhé (v BB bývam, v ZV študujem, takže viem o tom svoje).
v týchto dvoch mestách som bola šťastná, ale aj v brne a liberci;-ň)