Otázka najmä pre cestovateľov, ale aj pre bežných ľudí, ktorí sa tomu nevenujú...
Len pre zaujímavosť som sa chcela opýtať, ktoré miesto vo svete sa vám páčilo najviac?
Nemám na mysli tie typické dovolenkové destinácie, ale skôr tie netradičnejšie...
V podstate môžete povedať aj tie klasické dovolenkové na juhu (Grécko,Taliansko,Španielsko,Chorvátsko...) to je jedno, skrátka miesta s atmosférou, kde ste sa cítili príjemne a ktoré by ste určite odporučili...
Ani neviem. Cute dedinka vo fínsku kde som pred pár rokmi strávila týždeň. Lyžiarske stredisko vo francúzskych Alpách, kde som bola túto zimu. Z veľkých miest Rím. Bývať nechcem inde, než v Prahe. Z prímorských destinácií si vybrať neviem vôbec. Možno azúrové pobrežie?
V podstate všetko má svoje čaro každé miesto.
@lear00 čo sa týka Talianska,tak určite Rím (aspon 2 celé dni),potom sa presunúť do Neapola,tam musíš vidieť Amalfské pobrežie a potom loďou na ostrovček Capri.Ak ti bude málo,môžeš ešte ísť na juh a pozrieť ešte Kalábriu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
V podstate všetko má svoje čaro každé miesto.