zoči voči je jedna z najhorších kapiel na scéne, akustický baby punk sme to včera nazvali
a veľmi dobrí sú Anonym kids, trvám na tom, a nie som zaujatá. za dva roky sa dostali z pozície kapely s večne opitým spevákom na kapelu, s ktorou chcú sami od seba hrať vandali, živé kvety, davovka, vypsaná fixa a podobné šmakotinky. A včera mali dokonca v kotli viac ľudí než Vandali, to som pozerala jak puk
ja som teraz s nimi takmer na každom koncerte, ale už dávno som nezažila, že by mali prázdny klub. rozbieha sa to, konečne, klopem na drevo a tancujú, nepijú toľko pred koncertom a kostýmy so sebou nosia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A stále.
Jedine Ine kafé
ale moje obľúbené a SLOVENSKE sú Horkýže Slíže, Konflikt, Metropolis, Brainscan, Vandali, Zona A, Editor, Heľenine oči, HT, Mad Frequency...
Iné Kafé až tak rada nemám, zabite ma!
a veľmi dobrí sú Anonym kids, trvám na tom, a nie som zaujatá. za dva roky sa dostali z pozície kapely s večne opitým spevákom na kapelu, s ktorou chcú sami od seba hrať vandali, živé kvety, davovka, vypsaná fixa a podobné šmakotinky. A včera mali dokonca v kotli viac ľudí než Vandali, to som pozerala jak puk
ja som teraz s nimi takmer na každom koncerte, ale už dávno som nezažila, že by mali prázdny klub. rozbieha sa to, konečne, klopem na drevo a tancujú, nepijú toľko pred koncertom a kostýmy so sebou nosia!
Polemic
Zoči Voči
Plus Mínus
Slobodná Európa..
neviem si ani za toho boha vybrať..