ani jedna, a sorry, ale ani birdz, hoci tu chodím často, nezabávam sa, to sa nedá, neviem si predstaviť, že by som sa na nete tak zabávala, nepredstaviteľné...ale viete čo? mám rada, ke´d si cez víkend sťahujem youtube videjká z pottera, hlavne rozhovory, a potom sledujem v intervaloch, to ma baví milujem harryho...harrrrrryho pottera
veď všetci vieme že je to www.azet.sk je to najlepší web na slovensku, veď tam chodí aj najviac ľudí nie? kam sa hrabe nejaký birdz, a ešte aby som nezabudol na boom.sk hoc som tam ešte ani nebol
Skus facebook, ked mas viac priatelov tak je to v pohode, je tam dost vela aplikacii a multiplayerovych hier, mozete si posielat spodne pradlo, hadzat po sebe justinov timberlakov alebo hrat scrabble (anglicky) a tak podobne
Inac celkom dobra jednorazovka je sensibleunits.com, zadas tam hocijaku jednotku, napr svoju vysku a ono ti to napise kolko je to napr CDciek vedla seba, bateriek na sebe a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
www.xhamster.com
www.pokec.sk
www.thepiratebay.org
www.mininova.org
www.blackhole.sk
www.google.sk
www.pohlad.sk
www.warmacher.com
www.autobazár.eu
www.ceknito.sk
www.stahuj.cz
www.google.sk
www.translate.google.sk
www.myspace.com
www.frontinus.sk
www.funradio.sk
www.war-board.net
www.lastfm.sk
www.koniecmojhopripevku.tu
gmail.com
facebook.com
birdz.sk
kalerab.sk
rozzlobenimuzi.com
lamky.net
warxtreme.com
war-board.net
delicious.com
breo.beds.ac.uk
flickr.com
news.bbc.co.uk
reuters.com
sme.sk (citam s velmi velkou rezervou a nechutou tieto modre biasovane kokotiny)
1. booom.sk
2.facebook.com
3.birdz.sk
4.azet.sk
agame.sk