tak asi take najpremakanejsie boli take pera alebo fixy, uz nepametam, na ktorych to bolo popisane. potom klasika- tahacik na stolicku medzi nohy alebo do cizmy, balerinky.... pod papier ale to mi velmi neslo pod papierom to mat
potom na nohy som si napisala, tak pod saty alebo na chodidlo
Kedže som bol v zadnej lavici tak do predposlednej lavice dole do tej blbosti (nikto tam nebol) sme so spolusediacim dali ťahák robíme to asi 2 roky a nikto na to neprišiel
Napísať si to na nechty, na papier a schovať si to pod väčší prsteň, na stranu v perečníku, napísať si to na farebný prsteň atď. ... nikdy mi na to neprišli a to som sedela pred katedrou
ja som si nepísal ťaháky, ale pamätám si ako som si raz vložil do pera na pc napísané niečo k niečomu čomu som fakt nerozumel a aj tak to na písomke nebolo
Najjednoduchsie pouzivam, a to pisanie na lavicu ceruzkou, na tenisky ci na stolicku, ale napriklad, ked si napises na tvrdy papier tahaciky, pripevnis o spodok lavice pripinackou a potom uz len otacas do boku
zatial môj najlepší kúsok bol keď som si nahrala všetky otázky ako hovorené slovo a potom som už len prepínala medzi mp3kami...
najťažšia časť bola nejak zamaskovať káble od sluchátok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
potom na nohy som si napisala, tak pod saty alebo na chodidlo
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
najťažšia časť bola nejak zamaskovať káble od sluchátok...