ja som videl typka co vybehol zo Steel areny na korculiach (na lad) a tlacil ho druhy typek co mal kolieskove korcule...obaja boli spiti jak delo a padali snad kazdy meter
No tak ja mám zazitkov z toho habadééj a skoro vzdy je to nejaká pikoška, ale volako si akurát nespomínam ani na jednu
všetkým stačí, ked rozprávam, alebo som namotaná na nejakú jednu vec..napríklad, šli sme zo školy do divadla do nitry (december, všade krásna výzdoba), no šak ja múdra, som si šla dat s frajerom "vodníka" a 20 minút jak priondianí sme sa pozerali na vianočný stromček na námestí, ako krásne mení farby, neskôr medzi učitelmi to uz bolo dost divoké, kde som sa pozrela tam ucitel a v divadle pred predsavením, kde sa všetci vyprávali...no nenormálne som si pripadala jak na vianočnej omši ...proste neznášam namotávky strašne....
Najviac ma aj tak dostalo to so stonožkou a vianocami
EHm..
No mohol by som tu niečo rozrozprávať..
Ale väčšina tých situácii je vtipná len v danom okamihu keď som riadne pod parou
Napr. u nás v PD sa huli na jednom cintoríne, pred pár dňami som tam bol so susedom, dali sme si po bongu a šli sme odtiaľ preč.
Keď sme vyšli za bránku sused sa na mňa zahľadel a začal rozprávať že akí sú v prievidzi riadne citliví ľudia, idú z cintorína a oči majú červené, uplakané
Ja viem že to znie ako absolútna pičovina, a pravdepodobne sa na tom teraz zasmeje len kokot, ale mne to v tej chvíli vážne prišlo mega vtipné
raz som sa bol nafajcit s kamosmi cez skolu ku mne na chatu ktoru predavame a zabudol si kluce tak sme tam sli cez okno a tak pohoda setko ok dofajcili sme asi tretie brko niake kacky a tak a zrazu niekto zacal chodit po dvore a ja som dostal niaky blby strih a chcel som to riesit ze co sa deje a tak a v polke lezenia von cez okno som sa zacal tak smiat ze som nevedel uz ani vist a ty na tom dvore boli ludia co sa prisli pozriet na tu chatu ze to mzno kupia a strasne to bolo vysvetlovacky ze preco nemam kluce dym vsade a vsetko ale pohoda mam rad taketo situacie vtedy to najvac zapise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
všetkým stačí, ked rozprávam, alebo som namotaná na nejakú jednu vec..napríklad, šli sme zo školy do divadla do nitry (december, všade krásna výzdoba), no šak ja múdra, som si šla dat s frajerom "vodníka" a 20 minút jak priondianí sme sa pozerali na vianočný stromček na námestí, ako krásne mení farby, neskôr medzi učitelmi to uz bolo dost divoké, kde som sa pozrela tam ucitel a v divadle pred predsavením, kde sa všetci vyprávali...no nenormálne som si pripadala jak na vianočnej omši ...proste neznášam namotávky strašne....
aj @schizoofrenik by o tom vedel vyprávat!! hviezdy! ,
alebo strašne zbozňujem ludí zmotávat, a nakoniec ani nevedia jak sa volajú
Najviac ma aj tak dostalo to so stonožkou a vianocami
EHm..
No mohol by som tu niečo rozrozprávať..
Ale väčšina tých situácii je vtipná len v danom okamihu keď som riadne pod parou
Napr. u nás v PD sa huli na jednom cintoríne, pred pár dňami som tam bol so susedom, dali sme si po bongu a šli sme odtiaľ preč.
Keď sme vyšli za bránku sused sa na mňa zahľadel a začal rozprávať že akí sú v prievidzi riadne citliví ľudia, idú z cintorína a oči majú červené, uplakané
Ja viem že to znie ako absolútna pičovina, a pravdepodobne sa na tom teraz zasmeje len kokot, ale mne to v tej chvíli vážne prišlo mega vtipné