Určite každý z nás má svoje obľubené songy. Ja som ale zvedavý, či máte pesničky, kt. z duše neznášate a ak áno tak ktoré. Proste pesničky, ktoré ked počujete v rádiu, tak to rádio ihneď vypnete.
henten cover Enrikeho Iglesiasa....tired of being sorry...hejtujem ju, ale aj ked nechapem, v podani skupiny, kt naspievala origos pred par rokmi, sa mi to viacej pacilo. teda comu nechapem: ako sa moze z 2 rocnej piesne stat znovu 1000x omielany "hit" ked to bolo hitom uz pred tymi 2 rokmi??? odpoved: lebo je to Enrike
a ano, suhlasim- Mika a jeho Relax a Rihanna-Don't stop the music,
mercy ide ma z toho roz.ebat take pekne to bolo a teraz taka odrhovacka
dalej blue, martin kitner * kissing_heart:, anna gaya *košickí umelci kissing_heart:, koscova , jaros, MIRGOVA trikrat fuuuj , a vsetci sracky podobne nevydarene sracky , a jasne ze ked mi niekto pusta dookola rihannu , stop and stare tak znenavidim aj tie
su pesničky a interpreti ktorých nemám rád, a su taký z ktorých sa mi chce grcať a dokonca mám pri nich sklon k samovražde (ved prečo žiť na planéte kde existuje niečo také OTRASNÉ?)
z tých prvých sú to smatanová (aj z osobných dôvodov), polemic, tásler, a väčšina amerického a slovenského hip-hopu.
z tej druhej kategórie su to "esá" ako kitner, modrá žiara, ramada (alebo ako sa tá p*ca volá), a väčšina tých kvázispeváčok z Košíc (nič proti Košiciam ale...)
ja v pdstate vsetky co hraju u nas v radiach neznasam.. ten tvoj zoznam moze by, hocico hiphapove. repove, danceflorove, radiove, ale uplne naj je od rihanny tam kde strasne skrieka
nenavidim hip hop vseho druhu,techno a komercny americky popik...budem konkretna:Justin Timberlake,Britney Spears,Pussy Cat Dolls,Rihanna,a vsetci im podobny: disappointed:
Náhodou Muller je fajn,aj ked po častom počúvaní omrzí hýdam všetko.Pripájam sa inak ku všetkému,zaujímavé ale je,že presne tieto veci všetci neznášajú a pritom sú stále najhranejšie a v hitparádach na prvom mieste,niekomu sa predsa páčit musia,nie??
joooj...skoro šecko od Rihanny....potom Mika,potom teraz to furt dávajú na Fun-ku,neviem od koho,ale volá sa to American boy(myslím)....a ešte ma ide natiahnuť keď počujem Fergie a Leonu Lewis.....
Ja radio vobec nepocuvam, lebo tie pojebane hip hopove pesnicky fakt neznasam!!!...Z duse nenavidim songy od Tiny, Z. Prednej, Smatanovej, atd...najlepsie su hity 70 - 80. rokov...teda jedine radio Best...
Ja neznášam tú pesničku, že "boh ma rád koníky, takže on ľúbi mňa, on ľúbi mňa, on veľmi ľúbi mňa atď..." Normálne som skolaboval, keď som musel prerušiť metal pre takú blbosť
neznasam mirgovu. duffy mercy odvtedy co ju spievala henta v talente. totalne ju zhovadila ta baba. potom mullera moj tato to pocuva.... a cmorika a este toho pesnicky co spieva zee.. GRIGOROV!!! fuuuj.....
neznasam skoro celu slovensku tvorbu..aj ked uznavam najdu sa aj dobre slovenske pesnicky (napr. para-abstinent ....inac to moze byt cokolvek co ide moc dlho a sprotivy sa mi to..
hmm,tak samozrejme hip-hop,techno a tie elektronicke veci
ale jedna pesnicka, ktoru fakt neznasam je LOBO- MENINY...toto ak budem pocut este niekede v zivote,tak si asi hodim slucku ale dakedy to riesim tak, ze ked ma uz nebavi nic pocuvat,tak si pustim toto a potom uz ma bavi faaaaaakt vsetko
zda sa ze vecina ludi nema rada nasich rodenich spevakou.som na vasej strane ani ja neviem ako dloho im bude trvat kim pochopia ze z takou kvalitou hudbi sa nikam nedostaneme.no hiti ktore mne lezu na nervi su lady gaga a vseci slovenski intrepeti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
O-zone- Dragostea Din Tei
ďalej vsetko od Fergie, Sugababes, Blue a spol.
dalej cokolvek od langerovej, nepytajte sa preco, asi je to alergia
vsetky tie slovenske ktore hraju furt dokola, - inak by mi tolko nevadili
hmm..nic konkretnejsie ma uz ale nenapada
aj rihanna mi uz leze na nervy a aj vsetky popove sracky co hraju donekonecna v radiach
a ano, suhlasim- Mika a jeho Relax a Rihanna-Don't stop the music,
a skoro vsetko hiphopoveho a rapoveho zanru
duffy - mercy
Richard Müller - celá tvorba
Tokio Hotel - celá tvorba
... tieto mi momentálne napadli
dalej blue, martin kitner * kissing_heart:, anna gaya *košickí umelci kissing_heart:, koscova , jaros, MIRGOVA trikrat fuuuj , a vsetci sracky podobne nevydarene sracky , a jasne ze ked mi niekto pusta dookola rihannu , stop and stare tak znenavidim aj tie
z tých prvých sú to smatanová (aj z osobných dôvodov), polemic, tásler, a väčšina amerického a slovenského hip-hopu.
z tej druhej kategórie su to "esá" ako kitner, modrá žiara, ramada (alebo ako sa tá p*ca volá), a väčšina tých kvázispeváčok z Košíc (nič proti Košiciam ale...)
Fergie - Big Girls Don´t Cry...
A potom radio hned vypnem ked tam pustia Mika - Happy Ending
Mika-Relax
mne tie radia vedia zopar veci tak sprotivit,že to ani nekne nie je
preto ho takmer nepočuvam:p
tolko odomna...
ale jedna pesnicka, ktoru fakt neznasam je LOBO- MENINY...toto ak budem pocut este niekede v zivote,tak si asi hodim slucku ale dakedy to riesim tak, ze ked ma uz nebavi nic pocuvat,tak si pustim toto a potom uz ma bavi faaaaaakt vsetko
neznavidim tu pesnicku
stupidita na n-tu