nejaké ExGirlfriends či čo, zvykne sa to automaticky púšťať v popupoch na niektorých "watch movies online" alebo torrentových stránkach, a je to... no, proste keď už ani autotune nestačí na to aby vokál nebol falošne, tak... si možno vieš predstaviť...
@shit je to mucenie pre moje usi a hanobenie niecoho co je v originale bohovske ..... aj tych 700k prezreti tam ma len kvoli tomu ze jej rytmus hodil odporucanie - ako protisluzbu za to ze mu jej brat zremixoval dajake pesnicky ... proste cele na picu
ja uplne suhlasim s @1 ...aj ked Rihannu nemusim a netvrdim ze Diamonds povazujem za nejake super hudobne dielo, ale naozaj je original oproti hentomu uzasny...
@hoppercar rihanna ma trosku iny vplyv, trosku ine predaje, trosku ine koncerty, ide z nej trosku ina energia ale pohoda, sak nemusi sa pacit tebe, staci ze sa paci stovkam milionov ludi
@salkoo pri pocuvani hudby nejde vzdy o skumanie jej technickej dokonalosti .... ale skor o ten pocit co to v tebe vyvola
ak by ludia chceli hladat technicku dokonalost tak stovky milionov ludi pocuva ja neviem ... mozarta ? ..... to ze ho pocuvaju mozno sto tisice ludi hovori samo za seba
s rihanninou hudbou ... to mas jak so sexom ..... moze to vyzerat smiesne .... ale ide z toho dobry pocit ... vacsinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a @3 je len paródia, alebo proste sranda
ja dávam
» jmount43.files.wordpress.com/2012/01/kill-bi...
tiež doklipkáva len napol
tiež neodsudzujem žiadnu hudbu,ale nemám rada takých ktorí netvoria kvalitné veci aspoň trochu,alebo niesú niečím zaujímaví.
justin je ešte z hentých troch najlepší...
inac hod sem nejaky link
nech vidim co je u teba dobra hudba
ak by ludia chceli hladat technicku dokonalost tak stovky milionov ludi pocuva ja neviem ... mozarta ? ..... to ze ho pocuvaju mozno sto tisice ludi hovori samo za seba
s rihanninou hudbou ... to mas jak so sexom ..... moze to vyzerat smiesne .... ale ide z toho dobry pocit ... vacsinou