vyrastal som na frasierovi a som schopny pozerat to neustale. mimo to mam strasne rad true detective s1, hannibala, house of cards, daredevila, stranger things, ...
z historie je to jednoznačne O.C California to som uplne zbožnovala a H2O just add water som milovala tiež
A z tých novších je to battlestar galactica a the mentalist
Grey's anatomy si viem pozrieť aj 100x a našťastie sa ešte stále natáčajú nové časti
Inak také ďalšie ktoré mám rada ešte z minulosti sú Čarodejnice, Kosti (ešte poslednú sériu musím pozrieť), FBI prípady Sue Thomasovej, Dr. House...
Tie take zname klasiky ako O.C. California, HIMYM, Dr. House, Cold Case, Prison Break, Priatelia, Vikingovia.. A poslednu dobu ma velmi bavili miniserie The night of a Taboo
Vyrastal som na Akta X, MacGyver, Ninja Korytnačkách a iných dokonalostiach ktoré sa objavili v tej dobe.
A momentálne asi Frasier a Mash je jediný seriál ktorý si dokážem pozrieť aj dnes.
Twin Peaks, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Fargo, True Detective (prvá séria), Futurama, Sherlock, Band of Brothers, Firefly a golden age Simpsonovcov
Zo starých Odložený prípad a Priatelia
A inak Breaking bad, The vampire diaries, The walking dead, Orange is the new black, The knick, Mom, Stranger things, prvá séria Fargo a iné mi nenapadá momentálne
Vyrastala som na seriáloch Frasier, Kobra 11, tiež Záchranároch s vrtuľníkom, Priatelia, Prison break, Baywatch, Sabrina - mladá čarodejnica, Pevnosť Boyard a iné. Dávnejšie ma pochytili rad radom všetky relácie od šéfkuchára Gordona Ramsayho (Už dosť šéfe, Áno, šéfe, Nočné mory kuchyne atď.), Záhady muzeí, Sběrači/Hoarders, Buď já alebo pes, Pestúnka, Opravna vraků, rôzne o rekonštrukcií domov a záhrad (ako napr. Hledáme bydlení.) Utajený šéf, Zvierací rekordmani, Faktor strachu, Wipeout, Ninja faktor a Pán času, to bolo super. V súčasnosti ma chytili Biele goliere, všetky seriály zo života čo vysielajú na TV kanáli IDX, či Teória veľkého tresku.
nemá niekto prosím tip, kde okrem Netflixu ( ten mám ale niektoré seriály tam nie su ) by som našla seriály po anglicky s agnlickymi titulkami? :/ ja fakt neivem hladat tak aby tá stránka aj fungovala :/
najviac pamätám na Spongeboba po nemecky, keď som nerozumel ani slovo potom Dexter's laboratory, Oggy a šváby a neskôr Phineas a Ferb to sú staré dávne srdcovky a teraz jednoznačne, pre mňa neprekonateľný Trailer Park Boys
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Viackrát som videla len Dr.Housa (3x), My mad fat diary (2x) a IT Crowd (4x ale všetkých 4x v priebehu tohto roka neriešte)
Daria
Rick and Morty
Ugly Americans
Kancl (americká verzia)
Adventure Time
Paranormal Witness
A z tých novších je to battlestar galactica a the mentalist
ale inak tak ako @3
Najobľúbenejší z mladších čias Gossip Girl, teraz GoT, Westworld, Man in the high castle, HIMYM some videla celé, rovnako TBBT...
Inak také ďalšie ktoré mám rada ešte z minulosti sú Čarodejnice, Kosti (ešte poslednú sériu musím pozrieť), FBI prípady Sue Thomasovej, Dr. House...
A momentálne asi Frasier a Mash je jediný seriál ktorý si dokážem pozrieť aj dnes.
a z animovaných Simpsonovci a najmä Scooby Doo.
A inak Breaking bad, The vampire diaries, The walking dead, Orange is the new black, The knick, Mom, Stranger things, prvá séria Fargo a iné mi nenapadá momentálne