@greyness to je môj názor na tých ľudí ktorí ani nevedia čo je Nirvana ale keď počujú Smells like teen spirit tak Nirvana je najtop kapela zrazu a pri tom ani nevedeli že existuje
@nietimekki aha. aj ja som piča tupá. síce hento neni od nich pre mňa naj pesnička ale od nirvany poznám asi 4 pesničky a aj tak som si dovolila vybrať takú, čo sa mi najviac páči.
fórko znelo, že aký máš najobľúbenejší song od nirvany a nie či je to pre teba topkapela.
ale ty si top fanúšik, ja viem ale nemusíš takto prehnane reagovať.
ok, som momentálne na liekoch a mimo takže ma ber s rezervou. díky, čáu!
@greyness viem, možno som to prehnal ale keď vidím nejakú paulinku ktorá má 14 rokov a zajebe že smells like teen spirit len kvôli tomu že je všade vycapená, kvôli ničomu inému.. a nehovor že to nie je pravda...
(a to pritom si myslím, že ak by ten ujo ešte žil, tak takéto ovácie s nimi nerobia... dokelu, ja chcem umrieť tak, aby ma zrazu po smrti všetci ospevovali!
@nietimekki ták, tiež ma štve, keď niekto pozná len tie najznámejšie veci od mojich obľúbených kapiel, ale keď sa im to páči, tak nech... nevedia, o čo prichádzajú
@mielikki al eproste nepočúvanie nirvany a metalici (ked pokapu tak to bude intenzivnejšie) je niečo ako keď človek nevidel Star Wars (tie osm tiež nevidela proste vtedy si zavrchnutá do zahuby
inak mi tak napadlo, dať oné fórum "najoblúbenejšia songa od Joy Division" lebo hlavne mladí hipsteri šalejú a myslím si že iné ako love will tear us apart a she lost control by tam nebolo
@nietimekki v @43 deva napisala len nazov pesnicky a lubiveho smajlika a hned tvoje reakcia "pice tupe" a pod. ... obranujes svoje chovanie zlym argumentom ... ja nemyslim, ze nirvana je top a mam rad aj ten song a som tupa pica? aj greyness? neber ju s rezervou pise dobre .. teba treba asi brat s rezervou
@nietimekki keď už ľuďom nadávaš do tupých píč, tak by si nemusel ako jednu zo svojich naj songov uviesť lake of fire, keďže to je song od Meat Puppets. a je jedno, koho verzia sa ti páči viac, tá pieseň je od niekoho iného proste.
@etelnair čo ja viem, "pieseň od [insert a name]" vo mne evokuje fakt, že ten niekto tú pieseň napísal. mne sa tiež viac páči unplugged verzia Nirvany, ale nie je to ich song, tak neviem, prečo by to ľudia mali takto uvádzať.
@grietusha jj ale mne pride koser povedat ze od nirvany mam najradsej lake of fire
tam je rozdiel jedine v tom nakolko tu piesen komu ta formulacia prisudzuje, kebyze sa spytame oblubenu piesen zo vsetkych ich albumov by to bolo uz bez diskusii
otázka je "najobľúbenejší song od Nirvany?". tak na to asi nie je kóšer odpovedať tak, že "najradšej mám to a to, čo ani nie je od nich, ale zahrali to na jednom koncerte"
okrem toho formulácia "obľúbená pieseň zo všetkých ich albumov" Lake of fire zahrňuje. je to pieseň na albume (unplugged) a táto formulácia nepočíta s tým, že pieseň je od nirvany
@grietusha jj ved o tom hovorim, keby bola otazka polozena hentak ze vyberte zo vsetkych albumov vas naj song tak by ziadne tupe pice nemuseli riesit co je a nie je povodna tvorba
kedze je otazka polozena hentak ako je tak veci co zahrali raz niekde nazivo by som tam neradil ale tie co sa vyskytli na albumoch by som prekusol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
a ešte táto
Man who sold the world
Lithium
preto ta druha pesnicka
Je medzi 01:03- 02:15
Lounge act..
tato najviac
a este lithium a something in the way
ale zväčša Polly a Lake of Fire.
( )
a swap meet.
( a potom tie najznámejšie)
á
a
Kurt je pán! + strašne hezi bol
Kurt je pán! + strašne hezi bol
Ešte ma napadli:
a
Polly, Lake of Fire, Been a Son, Negative Creep, My Girl
ešte
.......
fórko znelo, že aký máš najobľúbenejší song od nirvany a nie či je to pre teba topkapela.
ale ty si top fanúšik, ja viem ale nemusíš takto prehnane reagovať.
ok, som momentálne na liekoch a mimo takže ma ber s rezervou. díky, čáu!
aj ty mňa ^>^
(a to pritom si myslím, že ak by ten ujo ešte žil, tak takéto ovácie s nimi nerobia... dokelu, ja chcem umrieť tak, aby ma zrazu po smrti všetci ospevovali!
toto je pre teba do budúcna, nech nemusíš vysvetľovať
aspoň niekto tu súhlasí (snáď)
inak mi tak napadlo, dať oné fórum "najoblúbenejšia songa od Joy Division" lebo hlavne mladí hipsteri šalejú a myslím si že iné ako love will tear us apart a she lost control by tam nebolo
Simik som napísal že pri tomto treba mňa tak brať
Sprav! Sprav!
tam je rozdiel jedine v tom nakolko tu piesen komu ta formulacia prisudzuje, kebyze sa spytame oblubenu piesen zo vsetkych ich albumov by to bolo uz bez diskusii
otázka je "najobľúbenejší song od Nirvany?". tak na to asi nie je kóšer odpovedať tak, že "najradšej mám to a to, čo ani nie je od nich, ale zahrali to na jednom koncerte"
okrem toho formulácia "obľúbená pieseň zo všetkých ich albumov" Lake of fire zahrňuje. je to pieseň na albume (unplugged) a táto formulácia nepočíta s tým, že pieseň je od nirvany
kedze je otazka polozena hentak ako je tak veci co zahrali raz niekde nazivo by som tam neradil ale tie co sa vyskytli na albumoch by som prekusol
@18 ty si chod pocuvat brzdiace vlaky a neoxiduj tu