ja som síce kedysi chodievala aj na súťaže spevácke s ľudovými piesňami ale nespomeniem si na žiadnu obľúbenú.. neviem či som mala oblľúbenú.. ale ja som sem hodín cigánsku obľúbenú
potom ešte jedna ktoru miluje moja starka neviem ako sa vola len viem,že sa v nej spieva "koho rada vídím tomu dám tomu dám na svojjho janička zavolám zavolám hop dananaananana hrajte muzikanti do rána..." a dalej neviem...neviem to nai najsť ak to niekto poznate a viete nazov nie je o čom davajte hned!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hop hop
iny folklor toto
toto tu nesmie chybat
musim sa priznat, ze ja skor take trampske alebo na styl "repete" ked uz taketo nieco Alebo potom nieco ludove ale kulturne... na priklad:
čremoš skorušina, križom je dolina..
podla nálady a naladenia
Čo sa týka ľudoviek fuuuu som rád že to už mám za sebou, celé moje detstvo si ich mamka púšťala
a zbožňujem keď začnú hrať ľudovky v dedinských rozhlasoch. a bez irónie...
...červena ruža trojaka...
...vylecela prepelička....
páslo dievča pávy + dnes večer vám zábavu hráme
dočolomanský bol skvelý
(túto absolútne milujem)
jak sa varí bomba??!!! hop čip hop čip
chalupka v udoli
slovenske mamičky
Tam okolo valala
Dnes je sobota
ale tie čo nám hrajú v rozhlase na štýl Jadranky odmietam počúvať
potom ešte jedna ktoru miluje moja starka neviem ako sa vola len viem,že sa v nej spieva "koho rada vídím tomu dám tomu dám na svojjho janička zavolám zavolám hop dananaananana hrajte muzikanti do rána..." a dalej neviem...neviem to nai najsť ak to niekto poznate a viete nazov nie je o čom davajte hned!
Ale neviem teda či to je ludovka
tato!