@flysser skušal som rct2..podla mna to sa neda ni proovnat..rct je..v 2D a rct je v 3D podobe...je to asi jedinny polo-automaticky dke sa daju robit ohnostroje...proste...típci sa s jedným ohnostorjom aj niekolko hodin bavia..proste tá hra je užasna...boli casy ked som dokazal aj pol dna za tym sediet... rozhodni si "kup" rct3 aj expansiami soaked and wild
RCT2:
RCT3:
takže..fakt ak ťa bavila RCT2 ..a este si nehral RCT3..tak ti garantujem, že RCT3 bude svätý grál tvojho srdca a na najbližšie dni neuvidíš slnko
@trdelniiiq Nemám v ubisofte strýka, aj keď by sa zišiel, ako som napísala vo FC som sa pomýlila a na to AC sa večer pozriem, možno sa len mýlim ako vo Far Cry, každopádne sa ospravedlňujem za chybu... Nechcem vyzerať ako hlúpa sliepka, čo si tie hry vymyslela
@annienkabublinka tak ac seria je 1,2, brotherhood a revelations..3 nema este nikto, snad okrem ubi pracovnikov, ktori sa na jej tvorbe podielali..a tvoj otec, ak nie je jednym z nich, tak tu hru doma mat rozhodne nemoze
@sacrifice ja som napísal, že som hrával RCT1, 2ku ani 3ku som v živote nehral, ale podľa tých záberov, je 2ka len vylepšenie 1ky a 3ka niečo omnoho lepšie... snáď si niekedy nájdem čas na obe, vďaka za tip
@annienkabublinka trojka sa odohrava v amerike, striedaju sa tam ako jedinej ac hre rocne obdobia.. ak si ju hrala a patri medzi tvoje naj tak si to musis pamatat
@flysser RCT1 je ešte staršia ako RCT2 (logicky a ta grafika sa nedáporovnať..ja viem..hry by sa nemali hrať kvoli grafike..ale proste...to je uplne iný zažitok
@trdelniiiq a @sitis Chalani, mali ste pravdu, kukla som sa na to ja som mysleka assassin crees revelation, ospravedlňujem sa a dúfam, že sa mi už takáto trápna chyba nestane
jednoznačne dragon age... prednedávnom som ju videla v tescu za 10 e normálne som uvažovala že si ju kúpim.... krista ale keď som to rpešla aj z rozšírením x500 krát
@sacrifice ved je starsia, preco by nebola? ja len ze tu 1ku hravam dodnes a mam ju fakt rad ale pocul som ze pokracovania sa nevydarili, ale ked pises ze su dobre...
@sacrifice lebo je to klasika a na grafike mi az tak nezalezi jednoducho tu hru hram od detstva a este stale ked si ju dneska zahram objavujem nove veci. ale verim ti ze RCT3 je tiez haluz, aj ked ked sa na to pozriem z obrazkov tak to vyzera ze by som si dlho zvykal na prostredie, ale urcite to raz skusim
Tony Hawk's American Wasteland! (viac menej mam rad vsetky skaterske hry ale THAW najviac) v tejto hre som myslim najlepsi na Slovensku (musim sa pochvalit ked ma druhi nepochvalia tu su moje videa a niektore rekordy... » www.youtube.com/user/MightYTHPS...
C&C Genarals som daval dlhe roky a tesim sa na dvoju,okrem toho Fallout3 velmi ma udivuje ze ho tu nikto nespomenul lebo je skvely a momentalne CivilizationV tahova klasika so slusnou grafikou a v neposlednom rade Company of Heroes jedna z najlepsich realteimoviek ewer a dvojka je uz vo faze beta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale v sims2 rada fotim fotky a ten RCT neni zly ked chcem zabit tak 3 hodiny ale to si zahram tak raz za rok
moje začiatky siahajú aj do čias duke nukem 3d
najlepšie gta pre mna bolo vice city
s colin mc rally som si užil tiež veľa zábavy
s novšich titulov ma poznčili
NHL 07
FIFA 12
MAFIA II
TDU 2
Crysis II
METRO 2033 ktoré som bohužial nemohol dohrať
a určite by sa ešte niečo našlo je to dosť
!
Mass Efect 3
Max Payne 3
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA IV
Tomb Raider (všetky)
Portal 2
Assassins creed 3
Gran Turismo (všetky)
Medal of honor
The Amazing spider man
Far Cry 2/3
The Sims 2/3
Moje naj, aj keď niektoré som hrala xboxe, ale sú aj v PC verzii, takžee...
maffia
hidden and dangerous 2
lara croft tomb raider 7, anniversary
max payne 2
hitman 2
seria call of duty
séria gta
PS3/X360- Litle Big Planet, Fable 2, AC2, COD4
To su naj, ale Stalkera a Metro by som sa neodvazila hrat, som z toho dost posrata, ale fascinuje ma pozerat sa na niekoho kto to hra
A
a Metro 2033 (prejdené tuším 9 krát), dúfam že Last Light bude aspoň s polovice také dobré
ak sa rátajú aj tie, čo sú určené na niečo iné a hrám to cez emulátor, tak momentálne
i keď aj táto bola super (kým som nestratila uložené dáta :/
(dve zločinecké organizácie v jednej hre, čo človek môže chcieť viac?
A inak najoblúbenejšie série sú GTA a Half Life.
Alice: Madness Returns
tvoj otec potom bud robi v ubi alebo je assassin, vkradol sa do ich centraly a jednu kopiu si ukradol
RCT2:
RCT3:
takže..fakt ak ťa bavila RCT2 ..a este si nehral RCT3..tak ti garantujem, že RCT3 bude svätý grál tvojho srdca a na najbližšie dni neuvidíš slnko
@annienkabublinka nemyslis ty nahodou datadisky?
Mafia
The Sims 1,2,3
Neighbours From Hell
Gothic 1,2
GTA: Vice City, San Andreas
Mafia
Lineage 2
Warcraft 3
Mafia II,
Sid Meiers: Pirates!
Elasto Mania (Elma)
Need for Speed (2004)
S.T.A.L.K.E.R 1,2,3
Counter Strike 1.6
zatiaľ (keby niekto vedel poradiť niečo s dejom ako Max Payne, prosím TS - chystám sa aj na Mass Effect.
a ešte z nintendo konzolí - Super Mario (klasika , Contra a Jackal