ja si vždy vyberám sám, čo budem počúvať... takže preto rádio nepočúvam... dnes v dobe spotify, deezer a pod. počúvať obyčajné rádio je úplná zbytočnosť...
Keby si niekto v mojej blizkost spieval"I'm blue da ba dee da ba daa
Da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa"tak by som mala obrovske nutkanie natiahnut si igelitku na hlavu...
hocico od lany del rey. ono prve 3 sekundy je to ok a potom mam z toho depresiu a chcem sa zabit. a z takych “novsich” “hitov” asi Boy with Luv od BTS. Je to mega nudna a priemerna skladba a podaktori ludia sa hraju ako keby to bola najzivsia skladba sveta (lebo ma farebny klip dpce). Nie, dakujem, radsej to Despacito.
ale ja moc radio nepocuvam, takze mi malokedy lezie nieco krkom, lebo pocuvam len to, co chcem. ale z tych radiovych odrhovaciek asi Senorita, mne aj to pride strasne nudne na to, ako to vsetci prezivaju
Aj Despacito s tých súčasnejších ...moc nie som na to moderné latino, takže asi niečo v podobnom štýle mi až tak nebude vyhovovať ...a všeobecne ani rádio nepočúvam, a určite nie so súčasnými hitmi, aj keď niečo sa mi aj tam zapáči ...no niečo z mála.. ...páči sa mi celkom napr. Maroon 5 - Memories a pomaly čokoľvek od Imagine Dragons
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daa"tak by som mala obrovske nutkanie natiahnut si igelitku na hlavu...
Alebo napríklad aj úplne všetko od Queen je rakovinotvorné.
ale ja moc radio nepocuvam, takze mi malokedy lezie nieco krkom, lebo pocuvam len to, co chcem. ale z tych radiovych odrhovaciek asi Senorita, mne aj to pride strasne nudne na to, ako to vsetci prezivaju