ale priznávam, aj ja mám fotku v slnečných okuliaroch (ale myslím, že len jednu a snažím sa na každej fotke tváriť trocha inak... alebo aby to aspoň tak vyzeralo ale inak si nemyslí, že by to bolo so mnou také hrozné
neznášam fotky v slnečných, hlavne tie mriežkované, a tie retro, má to tu pomaly každý, a fotky ala 10 takých istých záberov, preto si už radšej dávam pozor čo si davam do albumu, a fotky o zrkadlo sú v pohode ak sa vydaria, ako nechápem tu blbú skupinu na facebooku
@16 Šokujúce odhalenie: existujú aj iné fotky ako tie, ktoré zachytávajú samého seba v rôznych situáciách. Niektorí blázni si vraj myslia, že tie sú omnoho zaujímavejšie.
no co, proste zagagala trafena hus, ktora sa nasla minimalne v polke moznosti netreba sa hned urazat, kazdy mame ine zivotne prirority, u niekoho je to co najvacse naspulenie huby do objektivu, u niekoho zas nieco ine, to je uplne v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@10 ano, tie mriezkovane, to je zas dalsi hit
pokiaľ je to paródia
@hnisavica áno, tá
ale nemám rada tie napózované fotky, ktoré zachytia na jednej všetko spomenuté v možnostiach:p
@16 tusim sme tu niekoho urazili
inak ten nick ti strasne fajn sedi
V slnečných okuliaroch tiež, priznávam sa.
S našpúlenými perami tiež, prvá fotka.
3 z 9 , minimálna polka... a taktiež si uhádol, že našpúlená huba je moja životná priorita
humus