Najprv si zo mna robil haluz a napodobnoval ma (bol zlaty) a potom ma zacal ignorovat :((
hm...povedzte mi pllllls co si myslite o chalanovi ktoreho som davnejsie spoznala a skamaratili sme sa(on si zo mna robil haluz,napodobnoval ma a tak bol zlatyyyyy)a tak...a potom ma proste zacal ignorovat a ked som mu ja pisala tak mi neodpisoval a teraz
dievca zlate bez urazky...ale ty si tupa...fakt..neuraz sa..keby som aml neco citit ku kazdej babe s ktorej si robim prdel tak sa idem obesit..tolke alimenty by som platil po rokoch...to je normalny prejav chalana zes i robi z abby prdel...
aha..tak to som si mohol skontrolovat skor..jezis maria...dalsia trinastka ktora neve o co v zivote bezi..
dievca ak budes takto pokracovaat tak nam budes pisat ako si pre svoju blbost rezes do ruk..uzivavj si detstvo a pozeraj sa na svet svojimi ocami..ne ocami tvojich blbych kamaratiek ktore musia mat chalana a nevem co vsetko..
namota ?.. nevies co znamena niekoho NAMOTAT ?... to ma az zabolelo... ma 15 a chalani v tomto veku su idioti- cest vynimkam ale vazne- no a te chalan ta ma zrejme uuplne v p**i.. sa s tym prosim ta zmier.. lol
ty kkz to co za chujoviny riesis... a s takou prezyvkou.. viem kdo si... a mas iny nick... hanbis za prispevky... to som fakt nevedel ze sa tu take kktiny riesia..no fuj!!! alebo
Aj so mnou sa také stalo.. ( Raz ma chcel pobozkať, ale vtedy som mala frajera a stou výhovorkou som ho odlačila... Ale nahodila som smutné očká, že aj ja chcem, ale nemôžem!! xP A Odvtedy ma úplne ignoruje.. Už nemám frajera a keď sa s ním chcem stretnúť tak sere na mňa... ( Zmrd jeden! xP
Ale jeho kamoš... bola to podobná situácia, len on sa na mňa netlačil.. Mno a keď zistil, že má frajera, tak bol v poho a aj naďalej si kecáme, píšeme.. O.o To závisí od človiečika.. Ale v tom prvom som sa dosť sklamala, že jaký je kkt..
MOZN O TA VIDEL PRVY RZA A STACILO MU TAK TO NEJAK UHALUZIL TO ROBIEVAM JA nejakymi vistrelkamy a tebe to pripadalo super alebo siuz nasiel inu holku a ma tapasky no mozno sasteobu pozaebaval alebo ta omrzelo ho a uz ho to nebavi tak neviem ja to medzi detmy moc uz nepoznam stohto so mvirastol ale jednoznacne ser nanho a najdi s iineho hentakych ja uz poznam D
AJAJ SO MMAL TAK UCHVILKOVU CHUT SKAMOSKO UZESO MBO LSNOU CELY VECER BOL OFAJN AHLUZE A NADRUHEY DEN RAN OSOM VSTAL STIM ZEJU MAAM PAS A NAMOTAM SI INU ALEBO SOM NAMOTAL IN UA VTEDY MA TA PRVA OMRZELA ASI TAK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
dievca ak budes takto pokracovaat tak nam budes pisat ako si pre svoju blbost rezes do ruk..uzivavj si detstvo a pozeraj sa na svet svojimi ocami..ne ocami tvojich blbych kamaratiek ktore musia mat chalana a nevem co vsetko..
vies on to asi nebera tak ako ty,,zato ze sa chalan na teba kukne nemusi byt hned do teba zblazneny,,,davaj si bacha na to (ale v dobrom)
Ale jeho kamoš... bola to podobná situácia, len on sa na mňa netlačil.. Mno a keď zistil, že má frajera, tak bol v poho a aj naďalej si kecáme, píšeme.. O.o To závisí od človiečika.. Ale v tom prvom som sa dosť sklamala, že jaký je kkt..