Mne sa aj tak páči náš jazyk. Pretože mi príde osobnejší ako napr. angličtina. Páči sa mi, že môžeme používať zdrobneliny (nie typické internetové) a ešte napr. také slovo čučoriedka ... no nie je to milé?
francúzštinu beriem ako svoj druhý materinský jazyk, takže ju medzi cudzie nerátam. angličtina je nádherná, ale nemá ten skvelý maďarský prízvuk, ktorý ma naprosto fascinuje
mne sa najviac páči španielčina, ale od malička som sa učila anglicky, taliansky a nemecky. z toho nemecky už neviem ani ceknúť a španielčinu ma učí Enriqo keď príde k tete na prázdniny
francuzstina je najkrajsia a nie je as taka tazka ako sa hovori,ja sa teda ucim len chvilocku a zdasa mi jednoduchsia ako anglina ale aj taliancina ma daco doseba
estados unidos mexicanos espanol buenos dias .....urcite spanilecina a hodi sa to aj na spev je to nadherny jazyk prekrasny najkrajsi na svete ....nechapem ako mohol dat niekto nemcinu to je iba take ein zwei deutschland fuuuuuuuuuj ((...nemcina je najskaredsi jazyk na svete aj spolu s madarcinou.....játék hungaria Magyar Népkoztársaság...ble iba také éééééÉÉÉÉ ako keby grcali ....a svedcina tiez nieje pekny jazyk oni zas rozpravaju takto : femčifem ouz bjutabu sverige
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ak teda si mal na mysli "najkrajsi"
pre mna je najkrajsia chorvatstina ale s tym tu asi nenajdem velku podporu
ale aj španiečina sa mi páči