milanska bola najrusnejsia rozhodne, tam som bola s drahou @darkestangel tam mi z toho ruchu normalne az uzko bolo a povedala by som, ze ta bola aj najkrajsia, cele Milano bolo naj
Bol som na stanici v Ríme, tam bol celkom ruch, ale na druhú stranu Praha má v tomto pre mňa zaujímavé čaro tých más ľudí, čo tam behajú hore dole a furt dáky vlak tam jazdí. A najkrajšia, čo ja viem, nikdy som nebol na stanici, čo ma dáko extrémne nadchla, ale páčia sa mi malinké české staničky, to je také zlatušké.
Bratislava je top v tomto. Síce nie v celkovom počte ľudí, ale počet ľudí presúvajúcich sa tak v extrémne malom priestore v hlavnom meste. Absolútne kapacitne nevyhovujúce. A Praha je tiež šialenstvo.
Jedna z najkrajsich stanic je nova stanica v Kaohsiungu na Taiwane. Ked dokoncia aj okolie, tak to bude pecka » www.youtube.com/embed/xnNJcV57c...
Najrusnejsia asi v Shanghai. Rada na listok bola az na ulici. Cakal som asi 45 minut. Ale je pravda, ze to bolo cez narodeniny Ciny, takze sa vsetci jebali domov do dedin.
najrušnejšia asi aj najkrajšia stanica Chhatrapati Shivaji Terminus v Bombaji, potom žel. stanica v Oostende a z moderných staníc asi Bruxelles-Midi...
Súhlasím s @warble , dík za tag no a ešte za zmienku by stáli Estacion franca v Barcelone (inak každú prvú sobotu v mesiaci alebo tak nejak tam býva trh s modelmi vláčkov), Grand Central v NYC a rada mám Košice a RK - Rybárpole. A najrušnejšia bola asi v Londýne na Liverpool street
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Najrusnejsia asi v Shanghai. Rada na listok bola az na ulici. Cakal som asi 45 minut. Ale je pravda, ze to bolo cez narodeniny Ciny, takze sa vsetci jebali domov do dedin.
Bombaj
Oostende
Brusel
brutal