so sadrou na nohe som bicyklovala este s 2ma kamoskami k nemenovanej vodnej nadrzi vzdialenej cca 25km, tam sme sa vyváľali v blate(nie naschvál) ..bolo ich viac ale toto je take...najnezvycajnejsie pre nas
ked som hodil ponad @bryndzula -u jahodu, ale ta narazila na prekazku vo výšinách, roztrtkala sa a trafila bryndzulu, naco mi táto ukázala fakera z úprimného srdca.
Keď sme sa vracali z Londýna, kamarátka sa na letisku spýtala, či môže mať slzák v príručnej batožine a oni ju na mieste zatkli, pretože, ako sme sa až vtedy dozvedeli, v Británii je ilegálne také niečo mať. Hlavne, že počas celého týždňa to z ôsmich ľudí mali pri sebe traja A hlavne, že sa im ešte sama priznala Tuším ešte dva roky bude mať záznam v ich trestnom registri
týždeň v štýle sex, drogy a rock & roll. Minimum spánku, maximum zábavy. A hlavne zisťovanie čo bolo sen a čo realita ešte teraz je to zážitok, keď sa dozvedám, že to čo som si myslela, že bol sen bola skutočnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale raz chcem zapad slnka v areali eurovei, sedeli by sme pred dunajom a jedli 20 kusove McNuggets
viem, o nicom prihoda
preco ja nikdy veci nedocitam -.-
Ale sranda musí byť!