jojo fľandra je pekne Ale aj PAPLUH! GALGAN! to som divala v synonimickom slovniku synonymum od slova hlupák : papluh, galgan, ozembuch, nezbedník, šibal , mumák, manták, mamľas.....a dalwj si nepamatam magor...
a moje oblúbené "trúba"
este upo mmienka...nehovorte "do riti" je to nespisovné "riť" sa skloňuje od slova dlaň a do "dlane" , do "rite"
ja ma jednoznacne najracej TY GALGAN!!!!! Ale raz v prime nam profesorka hovorila ze mame prestat hovorit neslusne nadavky ze aby sme slusne hovorili a jeden spoluziak sa opytal mozeme hovorit napr. do PIvnice??? Ja viem ze to nie je moc smiesne ale vtedy sme boli mali a BOLO nam to smiesne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a sa da ze: je bala v BB napr.
a moje oblúbené "trúba"
este upo mmienka...nehovorte "do riti" je to nespisovné "riť" sa skloňuje od slova dlaň a do "dlane" , do "rite"
zdravas
už tu bolo asi všetko povedané moja mama obcas pouziva slovo keket, neviem do akej miery je to neslusne ale je to vtipne
a páči sa mi truľo,to je take pekné slovenské
alebo dost pouzivane aspon u mna je stoka a krista no neviem ci je to slusne ale tak
a este som aj pocula od jedneho chalana ze "som extra huncut"
papľuh
kikimor
oštinoha
chmuľo
hazanďalát
Strela ti do matere L&S
Tupoň
prd, grg, trt