Najsmiešnejšia príhoda, ktorá sa stala pod vplyvom alkoholu?
Ako ja začnem..dufam že tá osoba sa tu spozna a že nebude nahnevaná ....ale dostala ma keď sme pili na kúpalisko v noci s plavčíkmi ...a ona sa rozhodla ísť do vody aj keď som v jej tom najprv zabránila ona sa vynašla,len sa zabudla vyzuť a vyzliecť!!!
ale...kamos raz ozraty zalozil komunitný portál pre študentov a teenagerov a teraz donho vsetci drbu, aby opravoval bugy, co na tej stranke su, lenze jemu sa to nechce.
ehm, spolužiak na dozvukoch ťahal dva dni nostop..proste vkuse naliaty v alkohole ...prvý večer sme ho nevedeli zobudiť, tak spolužiačka na plné hrdlo zakričala "cigáni" (nikoho nechcem uraziť)..chlapec vyskočil, začal sa byť do pŕs a kričať vulgarizmy všelijakého charakteru...pred našou triednou
a druhý večer sa spoločenský unavený rozhodol, že ide spať...a v spánku (neviem ako je to možné) sa povyzliekal..jediný odev, čo si na sebe nechal, boli ponožky bolo to naše tajomstvo, čiže po týždni o tom vedela celá škola a chlapcovo nahé prirodzenie videla polovica učiteľského zboru
No..možno to až tak smiešne neni ale s babami na izbe v tzv. nemocnici sa opili.. vraj som chcela vyskočiť z balkóna, neskôr som spadla z postele na hlavu a ked vošla sestrička tak som dookola hovorila, ako ľúbim nejakého Marcela.. čo už no.. od vtedy som radšej nepila..
Najlepšie bolo keď sme sa len tak vybrali na pivo, zrazu tancujeme na nejakej rokenrolke a o pol noci že ideme kúpiť niečo piť ešte a dostali sme sa na autobusovú stanicu a že poďme niekam do nejakej dediny autobusom, lenže tie v noci neišli tak sme sa premiestnili na vlakovú stanicu a už bolo 6 hodín... kúpili sme si lístok na prvý vlak do blavy, tam sme prišli sadli si v nejakej jedálni dali sme si raňajky potom sme spali na snp, potom nám došlo že čo tu robíme išli sme teda naspäť domov a omylom sme vystúpili v šenkviciach a tam sme zavolali známym a išli sme piť na byt
@korny9 Tak dám taku slabšiu z mojej stužkovej za ktorú sa nemusím hambiť
Takže jedného pekného sobotného rána som sa vracal domov zo stužkovej asi 5 minut som sa snažil otvorit vchodove dvere keď mi potom otvoril sused zo slovami že nie su zamknute. ako som sa vybral hore ihned vybehla moja "oblubena suseda zo slovami že nech nejdem ako cely batalion že slušný ľudia spia ževraj som je odpovedal "Tu aj taký bývajú? a kde ? " hneď ako som došiel k dverám od bytu začal som do nich búchať a kričať: Stáávať a cvičiť na to mi otvorila mama že ako pekne vyzeráám ked som si už konečne lahol a ako tak zaspal prišli moji milovaný spolužiaci že nech stáávam že je 6 hodýn otváraju krčmi ideme piť. ale nemohli ma zobudiť tak ma vzali z celou plachtou iba v trenírkach a kravate že ideme do krčmi naštastie ich zastavila moja maminka nech ma vratia do postele.
mali sme prvú hodinu voľnú s kamoškami a ptm 2hodinovku telesnej, tak sme pred školou pili a ptm som bola veľmi hyperaktívna a loptou som v telocvični náhodou vyjebala poistky či čo a odkopla loptu tak hore , že sa zasekla niekde v takej sieti, že nevedeli dať dolu
alebo keď som spitá, zvyknem vymýšľať songy .. raz ma nahrali, ked som to počula na druhy deň, take krče v bruchu .. ja viem, nezaujimave , ale mám spomienky alebo zvyknem sa rozplakať a potom sa smejem a hovorím kamošovi ... že chcem chleba a či nevie piecť kura a vrieskam po celej dedine že i need chlebik, just one chlebik
Uz len za uplynule tri dni sa toho stalo TOLKO, ze by som pisal do rana. Ale tak napriklad som uprostred noci nahanal v mori vyletnu lod na ukradnutom plavidle... vyhral som preteky v tesco vozikoch z kopca za plnej premavky (na to som obzvlast hrdy)... nahanal som sliepky a jednu som omylom usmrtil tym, ze som na nu spadol... fakt je toho vela a aj tak si nikto nevie predstavit tie smiechy ked si to len precita
@antifunebracka ... šak čo so mnou spravilo jedno , kde ešte dve .. ale ked ty nechceš piť, čo s tebou ... omg jak stará alkoholička som tam sama pila a totá jak sa čudovala , že pivo mne a nie tebe .. bože trapas .. šak aj vo vlaku mi jebalo a to som ešte ani nepila .. ale keď tí ľudia boli jak sfetovaní
@purpledrug666 uz budem dobry, cestne skautske ale ved sranda bola a potom ta trema pred rodicmi inak je pravda, ze tu na okoli su ludia kus zdegenerovani
@purpledrug666 ze vraj mozno na mna nieco vies nikto na mna nevie tolko co ty jj ani napit si sa nemohla a do toho ti este mama vola, ze kde si a nech jej das dakoho k telefonu uz som rozmyslal, komu zo spolucestujucich supneme ten fon ta ja uz nejsom svaty si ma znesvatila ale tesim sa tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a este, neda sa vybrat jedna to by som ti musela rozpravat, najlepsie pri vodke
Iba natrhnutá šlacha a kolene a výsluch od triednej
a druhý večer sa spoločenský unavený rozhodol, že ide spať...a v spánku (neviem ako je to možné) sa povyzliekal..jediný odev, čo si na sebe nechal, boli ponožky bolo to naše tajomstvo, čiže po týždni o tom vedela celá škola a chlapcovo nahé prirodzenie videla polovica učiteľského zboru
aháá, už chápem, prečo s nami nebol na rozlúčke
Takže jedného pekného sobotného rána som sa vracal domov zo stužkovej asi 5 minut som sa snažil otvorit vchodove dvere keď mi potom otvoril sused zo slovami že nie su zamknute. ako som sa vybral hore ihned vybehla moja "oblubena suseda zo slovami že nech nejdem ako cely batalion že slušný ľudia spia ževraj som je odpovedal "Tu aj taký bývajú? a kde ? " hneď ako som došiel k dverám od bytu začal som do nich búchať a kričať: Stáávať a cvičiť na to mi otvorila mama že ako pekne vyzeráám ked som si už konečne lahol a ako tak zaspal prišli moji milovaný spolužiaci že nech stáávam že je 6 hodýn otváraju krčmi ideme piť. ale nemohli ma zobudiť tak ma vzali z celou plachtou iba v trenírkach a kravate že ideme do krčmi naštastie ich zastavila moja maminka nech ma vratia do postele.
(týrala som krtka, fotila ostatných pri močení a na ostatné si radšej nespomeniem)
alebo keď som spitá, zvyknem vymýšľať songy .. raz ma nahrali, ked som to počula na druhy deň, take krče v bruchu .. ja viem, nezaujimave , ale mám spomienky alebo zvyknem sa rozplakať a potom sa smejem a hovorím kamošovi ... že chcem chleba a či nevie piecť kura a vrieskam po celej dedine že i need chlebik, just one chlebik
@side3 zabila systém
a varovala som ťa čo robím, keď pijem .. nemal si mi kúpiť pivko
a nerozoberaj perverznosti vo fóre
hej, ne? .. šak ja som sa celou cestou rehotala na tých asi 3-4-5 ročných pošukoch, čo sa tam preháňali
a to ja som si myslela, že žijem vo feťáckej dedine , keď tu malo trávu už asi 90 % obyvatelov ..
ale na one to nemalo
a čuduješ sa moe? keď im svätý syn donesie do domu nie práve triedvu , divnú čaju? , som sa bála, ne? , že zistia, že som pila .. a ty eeee
ta jak som mala piť , keď si na mňa pozeral, ja vtedy neviem piť, lebo mi príde smiešno
hej ona taka, ty si niečo brala?!! nééééé ... ako ona nechcela k telefónu hocikoho, ale nejaku holku, čo mala byť s nami a to bol pruser
ale no! ... nič som ti nespravila
nekopem .. ani inak fyzicky neubližujem ľuďom, na ktorých mi záleží (okreem kusania )