afroman-because i dot high... ked mi je fakt hrozne pomoz len toto (asi sa pozadovala nejaka piesen co ma este viac vyhecuje do smutku... ale to nedava zmysel. vtedy treba nejake haluze nech ti je faaajn )
to ja nemozem povedat, ze by som pocuvala Hotel Californiu, ked som v hlbokej melancholii, jednoducho ju povazujem za taku najsmutnejsiu a zaroven najkrajsiu piesen na tomto zasratom svete, text, hudba, proste sita na mna
ale napriklad ked mi bolo blbo pustala som si I am with you od Lavinge, aby mi bolo horsie
a ked som nestastna, pocuvam vecsinou enigmu, ale ja ju pocuvam furt
Zalezi ci sa z toho chcem dostat alebo v tom stave zotrvat. Ked ostat, tak Tori Amos, ma ich zopar dobrych, ked sa chcem vyhrabat, tak Prince - Rapsberry Beret
16. tu pesnicku poznam uz strasne dlho.. a tiez si ju pustim aj teraz niekedy.. inac nieco od SP ale take novsie a smutnejsie.. alebo od Christiny Aguilery... take ze Beautiful ..a tak
no tak ja ked sa mam vazne zle tak pocuvam simple plan-untitled alebo uplne najsmutnejsia je pre mna rem-everybody hurts...alebo aj imogen heap-speeding cars...alebo aj vela hiphopovych,ale to uz menovat nebudem....peace...
Ja neviem presne urcit, ktora je ta najsmutnejsia, to skor zalezi od problemu, co ma trapi. Tak si najdem taku, v ktorej sa spieva o probleme, ktory ma trapi. Byva to uz spominana Nobody´s Home, Natasha Bedingfield - Soulmate, Simple Plan - Untitled, Evanescence - My immortal, The Plain Whtie T´S - Hey there Delilah, Hex - Michaela, SUM 41 - With me, Kelly Clarkson - Never again, Nelly Furtado - Try. A sem tam sa mi podarilo rozosmutnit sa pri Hinder - Lips of an angel, lebo ten text mi nieco hovori a Komajota-Ukradnutý
no u mna to zavisi ze kvoli comu konkretne som smutná, ale inak: Guns n´roses-don´t cry, Metallica -fade to black, a ked ma niekto nasere tak Die die die my darling, the doors-crystal ship, ramones- I don´want to live this life(anymore) atd
To bude Soft embalmer of still od Celestial Season, pripadne Sentient od Anathemy. Høyfjeldsbilde od Ulver. Famous blue raincoat od Cohena, Nutshell od Alice in Chains. Jedna z nich.
nirvana - something in the way ... rovno skočit pod most pri tom ..ale keď už mám depku tak si počúvnem radšej niečo dobre rýchle ... niečo pri čom sa vyventilujem napr. punk
hm....najsmutnejsia??ja smutne pocuvat nemozem, lebo to by znamenalo moj koniec ja mam nato moc labilnu povahu ale z kornu mam rada napriklad Dirty ta je taka smutna
Ku gloomy sunday - je jedna z mojich najobľúbenejších (v podaní Bjork), no anglický text je len slabým odvarom originálu v maďarčine. Tá pieseň vznikla/alebo sa dostala do povedomia niekedy v prvej polke minulého storočia a dopomohla pár ľuďom k samovražde. Osobne si myslím, že je to kombináciou textu, hudby a dobovej spoločenskej situácie
Pre mňa sú najdojímavejsími piesňami Lásko prokletá a Rozvod v podaní skvelej Hany Hegerovej a Děkuji od Karla Kryla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale ked som smutny, tak skor pocuvam take agresivnejsie veci, ktore mi pomahaju premenit smutok na hnev
ale napriklad ked mi bolo blbo pustala som si I am with you od Lavinge, aby mi bolo horsie
a ked som nestastna, pocuvam vecsinou enigmu, ale ja ju pocuvam furt
"ked vam je zle...ked ste smutni...." - to co je? nepoznam tieto stavy
Ja som si ju stiahla. Dost o nicom Asi nie som dost labilná.
Ja neviem presne urcit, ktora je ta najsmutnejsia, to skor zalezi od problemu, co ma trapi. Tak si najdem taku, v ktorej sa spieva o probleme, ktory ma trapi. Byva to uz spominana Nobody´s Home, Natasha Bedingfield - Soulmate, Simple Plan - Untitled, Evanescence - My immortal, The Plain Whtie T´S - Hey there Delilah, Hex - Michaela, SUM 41 - With me, Kelly Clarkson - Never again, Nelly Furtado - Try. A sem tam sa mi podarilo rozosmutnit sa pri Hinder - Lips of an angel, lebo ten text mi nieco hovori a Komajota-Ukradnutý
Má to vela verzií od rôznych interprétov ale volá sa to ze Gloomy Sunday.
Fade to Balck je originál od Metallicy, tam sa dokonca aj spieva (cool, čo?)
Inak nechcem nič hovoriť ale pre mňa sú veľmi smutné Rytmusove pesničky typu: Všetci ste kokoti len ja som lietadlo.
Ale inak Guns 'n Roses - November Rain.
Jedno smutné obdobie plné depresí som pri tejto pesničke revával ako malé decko. Ale to boli stavy zrelé na psychynu...
guns n roses-dont cry
matchbook romance-i wish you were here
ja mam vsak inu RADIOHEAD - CREEP, nic depresivnejsie snad ani nepoznam
Simple PLan-Untitled
MCR-Famous Last Words
a este Falling Slowly(ta,kt.ziskala Oscara)
Pre mňa sú najdojímavejsími piesňami Lásko prokletá a Rozvod v podaní skvelej Hany Hegerovej a Děkuji od Karla Kryla