@elemia ale to by som potom musel tagnut skoro vsetky zeny co su tu! , ja za to nemozem ze sa snazim vidiet v kazdom to najlepsie a potom to znamena ze vsetci
sympatie prechovávam predovšetkým k osobám, ktorých kontá tu už dávno nefungujú na dennej báze a konverzácie s ktorými sú už len matnou (avšak cennou) spomienkou
ich je viac tak napríklad: @sumivybanan (samozrejme) @trash (jeden z mála ľudí, u ktorých mi nevadí neznalosť gramatiky a pravopisu) @paracelsus (hudobný vkus) @attis (tiež hudobný vkus - jeho statusy sú veľmi inšpiratívne *prepáč, že ťa stalkujem* a tiež jeho vyjadrenia, proste mi je sympatický) @ssak (má super bradu) @midnight (u neho neviem, či mi je sympatický alebo nesympatický, ale minimálne mi na ňom imponuje jeho prehľad) @samtord (blogy) @dogyno (je s ním rozumná reč a robí v čajovni) @loveistheanswer (fajn sa s ním píše)
ešte ich je veľa, toto bolo také stručné zhrnutie tých, ktorí mi napadli ako prví
Eh, tak divim sa ze este nikto nespomenul, ale vzhladovo asi @silviaaa a @zuzki11 a inac neviem, charakterovo tu zas tak moc ludi opacneho pohlavia nepoznam.
@veryhappyhippo och, seba som tu vskutku nečakal, ďakujem! ..velmi... polichotený, neboj čoskoro pribudnú viac. Pridam si ta,ak možem bude mi cťou. a niekedy mozme aj na pivo som realny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
133 komentov
@pisik , sneziteraz cca
@1 výzorovo by to bola asi @AudreyCarlile a povahovo najskôr @Mort alebo @coleshepter (tu si neviem vybrať)
a mňa zas nikto neoznačí jasnačkááá!
nech sa červená
alebo lososovie (mení farbu do lososovej)
@depropex rozsvietila som sa ako lampička
a ja volím tiež @mcvpn ako kolega tuto v @20
no a co, ze je chlap?!
posypte sa ...
@tasha5 hehe, no tak dak
@sumivybanan (samozrejme)
@trash (jeden z mála ľudí, u ktorých mi nevadí neznalosť gramatiky a pravopisu)
@paracelsus (hudobný vkus)
@attis (tiež hudobný vkus - jeho statusy sú veľmi inšpiratívne *prepáč, že ťa stalkujem* a tiež jeho vyjadrenia, proste mi je sympatický)
@ssak (má super bradu)
@midnight (u neho neviem, či mi je sympatický alebo nesympatický, ale minimálne mi na ňom imponuje jeho prehľad)
@samtord (blogy)
@dogyno (je s ním rozumná reč a robí v čajovni)
@loveistheanswer (fajn sa s ním píše)
ešte ich je veľa, toto bolo také stručné zhrnutie tých, ktorí mi napadli ako prví
A páčit? Je tu velmi vela pekných dievčat,ktoré sú môj typ,tak dám pár čo som zachytil (moc to nesleduem):
@Thegoodlucy
@Moccacino
@Beboo
A ešte isto tu je dalších XX,ktoré som si nevšimol.
a teraz sa priprav na egoboosting, pretože keď som si prečítala názov fóra, nejako sa tvoj nick zakotúľal do mojich myšlienok
inak @midnightlady , @mia246 , @hoperpohroma , @madiska , a tak...
ale hej @elemia je veľmi sympatická! akože fakt! a všetci ostatní ľudia, čo mam v priateľoch
keď ich miluješ, nie je čo riešiť
@n0win0u
tým ho chcem aj označiť
+ ostatných netagnem,lebo sem už nechodia.
no tak to už teraz vôbec nedáva zmysel idem spať
Najlepší príbeh, tá postupnosť
milé prekvapko. :happy:
simiQ je tiež superko
kejtyboo samozrejme
Bambuľka
nikto viac ma nenapáda
jooooj a ešte najsamtop anitchka
@hoperpohroma straaasne sympaticka milo posobiaca zienka
a ak by to bolo rovnakeho pohlavia tak @nenavidim ma super blogy, ktora sa extremne dobre citaju