podľa mňa sa nedá povedať, ktorá je ťažká a ktorá ľahká. Je to individuálne . napríklad pre mňa by bola hocijaká technická škola ťažká a pre iného je to pohoda-jahoda Každý by mal ísť študovať hlavne to, čo ho baví
@lussana myslím, že aj ten najtalentovanejší angličtinár by sa zapotil pri C2 úrovni A technické sú pravda zákerné lebo treba mať analytické myslenie a velmi dobru logiku a telent na čísla....
Najblbšie je keď je človek ako ja, analytické myslenie super, priestorová predstavivosť výtečne... pamäť a čísla hrôza
@spomienky7 že je kurva ťažká , ja som to zaradil k medicíne , myslel som taký veľký medicínsky balík , kamarát mi vravel , že baba v prahe na medicíne spáva 3 hodiny denne aby všetko stíhala a to bola jedna z naj na strednej ... ale ked yvstudujes farmaciu tak budes za vodou , na 100 % ... ak nebudes uplny antitalent tak budes zarabat viac ako vacsina slovenska...
podľa mňa farmácia, medina, architektúra..a ja som zase počula, že farmacia je ťažšia ako medicíne (a to si aj myslím, poznám aj ľudí, čo chodia na medinu aj čo chodia na famáciu a myslím, že naozaj je ťažšia...ale tak aj medicína je high level )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Najblbšie je keď je človek ako ja, analytické myslenie super, priestorová predstavivosť výtečne... pamäť a čísla hrôza