pretoze ma otrasny ukricany hlas (hoci jej ho asi 100x upravili) a podla klipu sa snazi akosi sa snazi hrat na city, ale na mna to posobi mainstreemovo, falosne a vnucovacne, fail
@mielikki Škoda, mala som pripravenú super zálohu, ale keď nechceš, asi si na ňu neklikneš, hoci ja na Tvojom mieste by som zvedavosťou neodolala ... Ale nemusíš. Urob, čo uznáš za vhodné .
@snehovavlocka Neviem, len som to tak zhodnotila a niečo približné mi z toho vyšlo - samozrejme, pri Tebe je vysoký koeficient pravdepodobnosti, že veľmi mimo.
@mielikki Ja som presne takto reagovala (teda.. vlastne nie, ja som prepukla v smiech strašne.. intenzívny, keď už som to počúvala 2.x - pri prvom raze som ostala ochromená a paralyzovaná) a nechcem vedieť, čo si o mne pomysleli kamarátkine kamarátky, s ktorými sa stretávam len sporadicky, keď na mňa minule došlo kolo výberu v domácom Juke-boxe a ja som povedala toto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Proste primitívna naivná pičovina
pretoze ma otrasny ukricany hlas (hoci jej ho asi 100x upravili) a podla klipu sa snazi akosi sa snazi hrat na city, ale na mna to posobi mainstreemovo, falosne a vnucovacne, fail
proste:
takže v prvom rade okradnem slečny menom @flussica a @snehovavlocka o možnosť prispieť a pridám tam sama
keď sme už pri nich, toto je tiež slušná hrôza
zo zahraničia by som spomenula toto
a ešte strašne rada mám, hoci je to tiež desné, toto
a príšerné je i toto, hoci pesnička dobrá
a nesmiem zabudnúť!
najhorsie co som kedy videla
» www.youtube.com/verify_age?next...
a toto je tiež dobrá..octovina Ale je to chytlavé akože,mám to aj stiahnuté
a si to aj ohodnotim
» www.youtube.com/watch?NR=1&feat...
» www.youtube.com/verify_age?next...
rovnako ako napríklad Mark Gormley
ss cigáni s nordickými kerkami
najlepšia je časť 2:50 ked cigán vytiahne nôž s nápisom Meine ehre heist treue
Jemu sa niekde zatúlala vnučka?
PODPOR NÁDEJNÉHO 14 ROČNÉHO RAPPERA!!!
Jednoznacne najnechutnejsi,najtrapnejsi,najhorsi....
(ja by som pridala aj Stinga, ale obávam sa istej reakcie)
ono sa to nedalo počúvať, ale musela som to počúvať, lebo ten text bol riadne na hlavu
to by som skôr nazval hrozné ako trápne
Ale mnohé tu neboli trápne, ale niečo iné, hoci negatívne, ale nie práve trápne.
Gunther nie je trápny, on je skvelý!!!
rovnako ako Antwoord @kesuoriesok - ktorí si jednoducho robia srandu