nechapem, ako moze niekto tychto "spevakov" alebo "hercov" nazyvat celebritami. ked sa povie celebrita, predstavim si napr.Angelinu Jolie, Stevena Spielberga alebo podobnych. jednoducho ludia, ktory v danom umeleckom smere exceluju a su svojimi dielami znami na celom svete. toto su len male detske hviezdicky, ktore nemaju sancu sa presadit medzi najlepsimi. to je ako na slovensku, kde unavam ako celebritu p.chudika, dvorskeho. ale minule som nrazial na jeden clanok, kde bola celebritou oznacovana kollarova exmilenka cislo xyz. takze celebritou moze byt uz asi kazdy...
úplne všetci, ale neviem čo tam robí Daniel Radcliffe ... čo také urobil??? naviac ale LADY GAGA ved to už nie je normálne čo stvára v tých klipoch... vždy dobre pokazí pesničku klipom... a rihanna sa mi na ňu začína pomaličky podobať... Amy Winehouse to zabila už len tým že sa narodila a Paris Hilton spôsobila, že si všetci začali vymýšľať vtipy o blondýnkach ...Robert Pattinson vôbec nie je najkrajší muž na svete tak nechápem tie baby ktoré z neho boli na mäkko... na Zaca Efrona už zrejme každý zabudol ...Miley Cirus -Hannah Montana- je v pohode seriál ale inak ju nemusím ... Justin Bieber má možno hlas ako dievča, podľa chalanov vyzerá ako gay ale podľa mňa má fajn pesničky, ktoré sa dajú počúvať... chalani nezáviďte mu že sú z neho baby na mäkko...ja nie som ale sem-tam ho počúvam...
pre mňa sú to tie takzvané 15-ročné speváčky, za ktoré hlasovali decká v Superstar...nehovorím, že nevedia spievať, ale také ,,dôležité,, z nich robia médiá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a co spravili radcliffe? winehouse? pattinson? rihanna?
Ale tá jedna je aspoň jebavá
pre tých vymetencov je to celebrita :p
celebrita=medialne znama osobnosť čo on da sa povedať bohužiaľ je...
no dobre ale to môžme byť iba radi že tam ho nepoznaju ved by nás mali ešte za horších aj ked neviem či sa to ešte da...
U mňa jasne kraluje Lady Hus !