Aká je podľa vás najtrápnejšia veta na nadviazanie komunikácie????
Ja priam neznášam keď sa ma niekto opýta čo mám nové... A hlavne, keď si s ním píšem prvýkrát asi 10 min...No niežeby nevedel čo som mal ´´staré´´, ale nevie...
neviem aKo to nemám rada ale páči sa mi Ked ma nieKto osloví s už pripravenou vecou napr mi prišla raz RP že ahoj máš super profil nasmial som sa práve pre toto a toto.. proste už je téma a taK
no ja napriklad konverzaciu vobec nadviazat neviem.. no a najhorise je ked sa asi niekto pyta ako sa mam..vsak aj tak to nikoho vlastne nezaujma ked sa to pyta! blba otazka!
tak úplne nechutné určite je že: ahoj, dáme sexík? ale tak na takéto typy správ zvyknem odpísať niečo v zmysle že jasné a dotyčného nakoniec tak odkúrim... že no až mi ho ľúto príde...
samozrejme správy typu: ahoj, popíšeš? totálne ignorujem. lebo tá komunikácia by dopadla aj tak tým, že by som zavrela okno po 3 správach, čo sa dotyčný nevie vykoktať...
ak mám niekomu odpísať, musí ma zaujať. napr. na také komentáre zvyknem odpisovať. keď mi človek napíše ako na neho pôsobí nejaký môj príspevok...
ale najtrápnejšia vec, akú som zažila bola: ukáž kozy! ... dotyčnému som poslala fotku dvoch kôz, ktoré si pochutnávali na lúke na čerstvej tráve...
myslím si že.. pozdraviť sa patrí.. a otázka ako sa máš je milá a taktiež sa to patrí.. tak ako pre boha má podľa vás človek začať konverzáciu ? pane jo..
no nahod temu. alebo: ahojqi moa jaq se mas??? ako toto ja neznasaaaam... alebo to trapne ticho a same smajliki a same slovicka ako je OK ako to nemusim ozaj....
každá veta kt. už raz odznela a kt. ti pride a kt. si už počul je trápna Ak to nemá dávku originality spustí sa to do tej nudnej a každodenne otrepanej prázdnej rutiny...a obyčajnosti. Osobne mám rada vynaliezavosť u ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
"Cau buchta/cica/kocka/kraska/holka/babenka/kost. Popises(/popismenkujes/pokecas)?"
Niečo také... Ale ja to tiež naschvál používam niekedy
ahoj, popises?
...
naco sa lusia pytaju pri prvej konverzacii ako sa mam, ked ich to aj tak nezaujma...
no a tak
?
nechces nezavezne stretko?..a podobne
samozrejme správy typu: ahoj, popíšeš? totálne ignorujem. lebo tá komunikácia by dopadla aj tak tým, že by som zavrela okno po 3 správach, čo sa dotyčný nevie vykoktať...
ak mám niekomu odpísať, musí ma zaujať. napr. na také komentáre zvyknem odpisovať. keď mi človek napíše ako na neho pôsobí nejaký môj príspevok...
ale najtrápnejšia vec, akú som zažila bola: ukáž kozy! ... dotyčnému som poslala fotku dvoch kôz, ktoré si pochutnávali na lúke na čerstvej tráve...
ako sa máš?
si sexy
krásne fotečky
atď..
Ako konec, toto nemôžem ani vidieť
achooooy, achaaa
( zainteresovani, nesmejte sa! )
pogom kratke odpovede na moje litanie....
a smajliky!!!!
(Košičania pochopia...)
Mierová 88
059 21 Svit
Tak na poštovné a balík peniaze máš ale na veľkú čokoládu nie? To sú dnes ľudia
- klasika
Ahoj, si nadržaná?
Trapny panic po triciatke: V skrátke ho uvedieme Ako TPPT....
Super špeci sexi kočka: Ktorú na záchodkoch aj tak posexuje nejaky drsný metalista tú si uvedieme v skrátke ako SSSK...
TPPT: "Ahoj..."
SSSK: "(znudene).... Ahoj....."
V tom príde tá povestná trápna otázka ako zbaliť kočku....
TPPT: "Ehm máš rada komixy?"
Po tejto vete super špeci sexi kočka nemá náladu sa s takým chujom ďalej bavíť a bez slov odchádza preč...
No určite aj viem koho to je hláška....
ľudia čo chcú kecať by mali najprv vedieť, o čom chcú kecať, ne?
Ja zviknem hovoriť Nejde o to čo mu povieš ale o to ako mu to povieš....
Presne a nakoniec sa musíš ty rozpisovať ako taký pridrb aby si udržal konverzáciu v behu....