@cinamonik Co nie je v poriadku? Napis "Novus Ordo Seclorum" na americkych bankovkach? .) Tak ako do vysokej americkej politky nevidime my dvaja, tak do nej nevidia ani autori vsetkych tych katastrofickych teorii o New World Order alebo o satanistoch v cele USA.
@7 presne tak. máme u nás taký obchodík, ktorý vlastní žid a on tam celé dni sedí a vyťukáva niečo do kalkulačky. on s tým v skutočnosti ovláda amerického prezidenta. 2-dopredu, 4-doľava, 6-doprava, 8-dozadu, 5-vyskočiť..
Inak ste vedeli ze ked zavrazdili Kennedyho tak jeho najvyssi tajomnik sa volal Lincoln a ze ked zabili Lincolna tak sa jeho najvyssi tajomnik volal Kennedy?
@kurope Ano, on aj Jan Amos Komensky, po ktorom je pomenovana najvacsia slovenska univerzita, boli clenmi slobodomurarskych lozi. Co to podla Teba znamena? Ze to boli posluhovaci, ktori sa uz vtedy snazili zidom ovladnut svet?
@porygon neviem, čo som počul tak je to skupina pár sfanatizovaných židov, ktorí vlastnia banky a väčšinu korporácií, a ak je to pravda tak ten svet už ovládli (zdá sa mi to dosť reálne, ale nie som o tom presvedšený)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
do takej vysokej politiky nevidíš ani ty ani ja. Niektorí ktorí ale racionálne uvažujú, zistia že niečo nie je v poriadku
» necyklopedia.wikia.com/wiki/George_W._...
Jáj, bohaaaa
Ospravedlňujem sa za nadmieru hodnotný príspevok ...
btw @12 skoro som sa pocikala od smiechu
a nechapem vsetky tie hlasy pre Lincolna. Najvacsi bol aj tak Ronald!