neni to určite najlepší ale teraz som si práve na tento spomenula
išla som s kamoškou busom a keď sme vystúpili tak som začala trepať dačo kamarátke, ale až potom som zistila že to nebola kamarátka ale dajaká neznáma pani, a kamoška bola za mnou
nemám na to,to sem napísať,lebo sa hanbim celkom...
ale stalo sa to v Anglicku v nakupnom centre,,kde som mala mat istotu, ze by ma nikto nemal poznat a ze sa tam už asi tak skoro nedostanem,ale proste som sa mylila no ...
Rôzne pády, či za triezva či za opitosti. Nespočetne mnoho trápnych situácii mám za sebou.
Na základnej ma sukňa, čo mi bola veľká potrápila, keď som mala ísť pred tabulu, prišla som, no bez sukne...
Na jazykovke sa mi raz podarilo na začiatku kurzu prísť do vyššej úrovne, a tam už hovorili iba AJ a tí ľudia ma brali ako inteligentnú, kde to som si uvedomila, že ja sem asi nepatrím....skoro na konci hodiny....
A ďalšie trápne situácie.
Bola som na výstave s triedou a za jedným dokonale vylešteným sklom bol vypchatá sova a ja som sa na ňu chcela pozrieť z blýzka a vrazila som čelom do skla, lebo som si ho nevšimla. Naštastie boli všetsi otočený chrptom a tak nevedeli čo som spôsobila ale počuli buchot.
Och ta tých bolo.. napr raz som šiel do autobusu ešte v 1. ročníku na strednej a som zistil že zlý autobus keď som už mal kúpený lístok... tak som doslova vyskočil von cez ľudí ktorý nastupovali pri čom som jedno dievča uplne svojim telom odhodil von z autobusu.. vbehol som do správneho autobusu a popýtal som si lístok o zastávku ďalej a kamoš čo tam bol hovorí že kde som pytal ten listok a ja v celkovom tom zmätku som opýtal ešte ďalší lístok na správnu zastávku aj keď som mohol ísť kľudne na ten predošlí lístok..... čiže som za jednu jazdu zaplatil za 3 lístky -.-"
Fakt? Seriózne? Chcete to vedieť?
Išla som na mužské, lebo babské boli plné a otvorila som dvere chlapovi čo sral (NEMOZEM ZA TO ZE CHLAPI NEMAJU NA WECKACH ZAMKY. Odvtedy to radšej vydržím )
Povedala som v škole na hajzloch nejakej babe "Dobrý deň" v domnení, že je to profesorka
Nastúpila som do zlého autobusu.
Išla som vyhodiť smeti a vysypali sa mi na chodníku, nasnezilo na ne a keď prišla jar...Objavili sa tam!
V posilke som bola na trasiačke v kraťasoch a hovorila som kamoske ako sa mi trasie zadok a jeden chlap sa pozeral a keď som sa na neho otočila povedal:"Nič, nič som nevidel.."
Nestíhala som a a ponahlala som sa na vernisáž..ako som sa hnala tak predo mnou zastavilo auto a ja celá rozčulena hovorím si tak pre seba uhni už ty debil..no a panko mal otvorene okienko a hovori mi že slečna to ako sa so mnou rozprávate.. tak som sa hnala ešte rychlejšie ako predtym.. ale neviem som trapny človek toto bol len priklad toho aka dokazem byt trapna..
Neviem ci to bol tak moj fail, ako fail toho cloveka, ktory ma gramblave ruky alebo to jedol ako idiot, ale nejaky kreten zaspinil stolicku v skole cokoladou, ja som mal v ten den na sebe nohavice "stone" farby, cize viacmenej do biela (a ked som sadal, nekontroloval som, ci je tam nalepeny nejaky kentus) a po hodine som mal cely zadok ako obsraty. Najhorsie bolo, ze ked to zbadala ucitelka, lebo som jej povedal, ze si to potrebujem ocistit, ze budem na dalsiu hodinu meskat, postavila sa ku mne, a zacala ma chytat za zadok, ze to nemam spinave len tam a trepla ma po zadku ale aj nizsie a zacala ma tam otrepovat. Celkom awkward a doteraz mi to zvyknu spoluziaci, ked sa stretneme, rozpravat a zabavat sa na tom.
pre mna bude na dost dlhu naj fail ked som prvy den v bratislave nevedela, ze ked dvere na trolejbuse pipaju mam uz kaslat na to. takze ma zachytili dvere, lenze tak, ze polka tela zostala vnutri a polka trcala von este aj s kabelkou v ruke. a v tejot super polohe som isla az na dalsiu zastavku kym sa neotvorili dvere. musel to byt super pohlad pre ludi co boli vonku
Keď učiteľka kontrolovala či máme off mobily a ja v domnení že ho mám vypnutý som jej ho dal a ona ho odomkla a tam redtube. FUCK! A viete aké video? Teacher and students fucking hard.
Hovorila som o učiteľke aká je jebnuta zakomplexovana pica a ona bola za mnou....raz som sa tak ponáhľala že som sa zabudla obuť a keďže mám zastávku pred domom nastúpila som na bus v papučiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
išla som s kamoškou busom a keď sme vystúpili tak som začala trepať dačo kamarátke, ale až potom som zistila že to nebola kamarátka ale dajaká neznáma pani, a kamoška bola za mnou
ale stalo sa to v Anglicku v nakupnom centre,,kde som mala mat istotu, ze by ma nikto nemal poznat a ze sa tam už asi tak skoro nedostanem,ale proste som sa mylila no ...
Na základnej ma sukňa, čo mi bola veľká potrápila, keď som mala ísť pred tabulu, prišla som, no bez sukne...
Na jazykovke sa mi raz podarilo na začiatku kurzu prísť do vyššej úrovne, a tam už hovorili iba AJ a tí ľudia ma brali ako inteligentnú, kde to som si uvedomila, že ja sem asi nepatrím....skoro na konci hodiny....
A ďalšie trápne situácie.
Išla som na mužské, lebo babské boli plné a otvorila som dvere chlapovi čo sral (NEMOZEM ZA TO ZE CHLAPI NEMAJU NA WECKACH ZAMKY. Odvtedy to radšej vydržím )
Nastúpila som do zlého autobusu.
Išla som vyhodiť smeti a vysypali sa mi na chodníku, nasnezilo na ne a keď prišla jar...Objavili sa tam!
V posilke som bola na trasiačke v kraťasoch a hovorila som kamoske ako sa mi trasie zadok a jeden chlap sa pozeral a keď som sa na neho otočila povedal:"Nič, nič som nevidel.."
Bolo by toho viac DD