no o väcsine tychto pesniciek si myslim ze zdaleka nemaju na hit 2009...napriklad taka ke$ha - akoze ma jeden hit ktory omielaju v radiu par mesiacov a nikto o nej dovtedy nepocul a kvoli tomu ma byt tik tok hit 2009?! akoze sory...a potom taka miley cyrus...no comment
@spekacik ani ja by som nepoznala kebyže to nepúšťali na brannom.. proste nepočúvam rádio ani nepozerám telku... nemala som to odkiaľ poznať.. počúvam si svoju hudbu..
z tychto vsetkych tak Black Eyed Peas-I Got a Feeling a sexy bitch tiez ale hasujem pre prvu..ptm gaga ale to i tak vyletelo teraz ku konci a nic moc..
@Natuska6262 nabudúce, ak budeš chcieť reagovať na niečí príspevok, tak daj zavináč a jeho nick, aby mu to ukázalo ok? lebo ja som si teraz skoro nevšimol, že to reaguješ na mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
So I put my hands up
They’re playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin’ my head like yeah
Moving my hips like yeah,
And I got my hands up,
They’re playin my song
I know I"m gonna be ok
Yeah, It"s a party in the USA
Yeah, It"s a party in the USA
tak to potom toto :
♥♥♥
Ale to súvisí s týmto rokom len tak,že som ju tento rok našla...Z hentých hore si nič dobrovolne ani nedobrovolne nevyberiem....
inak podobná anketa tu už bola a raz darmo, žiadne ultramoderné rádiové kktiny u mňa nemajú šancu.