Leto sa už pomaly končí a ako každé leto sme mali možnosť vypočuť si mnohé hudobné tragédie ktoré počas neho vznikli. Otázka znie, ktorá pesnička Vám toto leto najviac pila krv ? 8)
Mne jednoznačne táto, nechápem ako na takýto bullshit mohlo
jj som zabudol este na bacila a rakbyho,ktorych ked pocujem mam pocit ze je to nejaka zabavna relacia a predvadzaju parodie najvacsia katastrofa storocia henti dvaja
@veroniques ano, suhlasím tiež....je to ešte aj čistá kópia piesne Welcome to St.Tropez ktorú neznášam asi rovnako ak Tacabro...brrrrr buri sa mi žlč len ked si na to spomeniem....
Keby to tie rádiá tak nasilu nevnucovali luďom, ale nie....toto je už na psychiatriu
túto pesničku som počul po prvý krát a chvála Bohu za to, ale v kauflande išlo v jednom kvetinarstve to video len a som rozmyšľal kde ten svet speje a fakt ak by som mal možnosť odísť na normálnu planétu tak neváham a idem. Nechápem ako takéto shity môže niekto počúvať .... už len videoklip pozastavuje rozum!
to tacata znie akoby to spieval nejaky opity gadzo z vychodu..hlavne taka jedna-2 pasaze
okrem toho, samozrejme burian s egom, aj run run mi uz lezie hore krkom, ten tche tchere ci ako, potom dalsia, ktoru na funku pustaju najviac, nespomeniem si aka..atd atd..furu ich je
Ale ked sa nad tym tak zamyslíte...ten song je založený na jednom slove ktoré sa vkuse opakuje a nemá žiaden význam...a predsa ma 31 000 000 zhliadnutí.....proste nechápem, krvácajú mi uši
Pozerám že má veľa ludí podobný názor, tak prečo to k*rva stále hrajú ?!
Inak počul na začiatku leta 4x za jeden den Welcome to St. Tropez, napisal som do Expresu email že by sa už mohli ukludnit a prestat tyranizovat ludí ...ale pochopitelne ma ignorovali
@poke zatiaľ je formát zachovaný, ale vyjadril sa že ho chce zmeniť na "modernejší" tak dúfam že sa tak nestane...ak hej, budú protesty...hipsteri vyjdú do ulíc..ale aj ja s nimi
uri4te tu budem teraz jak nejaká trapka vypisovať pesničky čo sa mi nepáčia a automaticky odpisovať ľudí čo ich počúvajú -.- nech si každý robí a počúva čo chce.
Ale ja si myslím že to takto vždy nebolo, napríklad pop 90. rokov ma nikdy nejako neomrzel, nezaťažoval.
Príde mi ako by sa hud. priemysel stále prepadával hlbšie a hlbšie do hnoja...ale otázka znie, čím to je ? Môžu za to médiá, ktoré nám denne vymielajú mozog, sociálne siete ? "moderná výchova" ? alebo ? ....nerozumiem tomu
@monsterblack nechcem tu začať vojnu ale povedať na na Tacatu že je v pohode, môže jedine niekto s hudobným hluchom alebo niekto kto má v ušiach zarazené stovky klince
@monsterblack tak dobre, na zumbe ide o rytmus, ktory ti automaticky dá ktorýkolvek synťák, stlačením tlačítka "drums" , mimochodom tak asi vznikla aj Tacata.....je to prvoplanové a vtieravé. Ide o to . Proste na iste činnosti ako Zumba možno ok, ale do mp3-ky ani za svet
@tavysoka ja mam pocit že aj fotrovi sa páči, lebo sme niečo robili na baráku a ked to hrali začal si to spievať a tancovať... asi ma len provokoval....teda dufam , lebo sa zastrelím
co mate vsetci proti Zijeme len raz? ano nieje to ziaden skvost,ano ani mne sa to az tak nepaci,ale radsej pocuvam z radia alebo z telky slovencinu,nez tie vseliake cierne tacaty a podobne sracky
@natus39 ego burian a neviem čo je otras na zvracanie a zabitie plus ta točita či čo to a wondrwall je neskutočne skvelý pre mňa hit a v živote som ho nepočul v rádiu i napriek tomu aký je známi.
@imoceans ono niektoré pesničky sú pekné, napríklad i mne sa páči táto plus to video je super
hociaká "akože pesnička" od bacila & rakbyho. Z tých textov by som si podrezal žily, kam tento svet ide panebože. Chudáci nevedia zložiť jedinú normálnu slohu a ľudia im to žerú jak na páse. No krása
Všetky vymenované sa mi hnusia aj keď nepočúvam rádio a tieto shity som počul všetky možno 2-3X. "Call me maybe" a "Run run run" sa mi páčia ale zase neberiem tieto piesne ako niečo svetoborné. Najviac ma vytáča, keď ľudia, ktorí toto počúvajú pozerajú na vás ako keby ste padli z Marsu, že to nepoznáte alebo sa vám to hnusí (napr. moja sesternica).
@shoesmaniac počula si už niekedy vo svojom živote hudbu ? myslím hudbu v pravom slova zmysle, pretože, a teraz je mi ľúto, že ťa sklamem, ale hento hudba nie je.
@gratz O to sa nemusis bat, pocula. Ale tento typ hudby si rada pustim pri soferovani, na diskoteke alebo v ipode v posilke. Nikde som nenapisala ze pocuvam iba takuto hudbu.
Preto nenávidím slovenské rádiá. Začnú púšťať Lykke Li- pre mňa jednu z najväčších umelkýň súčasnosti, a ľudia ju zaradia medzi také (vyššie spomínané) amatérske pokusy!
@61 (ach) lykke li je niekde úplne inde od menovaných... ale to by chcelo asi trošku širší hudobný zámer, a smerom trochu opačným ako brutálne letno-shitno-komerčným.
@63 mám rada. má super hudbu, a tie ich texty beriem s veľkou rezervou skôr sa na tom bavím
a inak ja mám letné hity rada. rádio nepočúvam, telku nepozerám, takže ich poznám len z toho, že ich začujem niekde vonku, a keď mám chuť na takú hudbu, tak si to proste pustím. viaže sa mi k nim atmosféra leta, a nejako sa necítim, že by to ruinovalo môj vyberaný hudobný vkus... patrí to k dovolenke proste
Keď tento song (ak sa tomu tak dá vôbec povedať), niekde počujem mám chuť škriabať nechtami po stene, o náhodnom zhliadnutí clipu na niektorej z hudobných TV ani nevravím.
Ale ak by sme sa chceli baviť o hite, u mňa bezkonkurenčne vedie pesnička od FLY PROJECT - Musica
To s tým egom počúva moj chalan... Vrr ked to zapne tak sa pracem kade ľahšie.. Hey I just met you and this is crazy... Run run, tacata.. a tak no.. všetko čo sa hrá na Exprese viac ako 1-krát za deň nenávidím..
Ja mam rad Tacatu!..a ine letne (s)hity...vyplachujem si nimi hlavu kazdy den, a preto ju mam cistu a zdravu! ..clovek najprv si musi vypocut ako znie zumpa, a az potom si dokaze cenit skutocnu hudbu...
Ta hudba nas vzdy omrzi lebo ku pocujeme stale nonstop ov
Dvsadial. A su to len hitovky najedno leto, na dva mesiace a uz lezu hore krkom lebo nam ich kazdy vnucuje, a ja som napriklad ega nikdy nemala pusteneho sama z vlastnej vole, a aj tak viem takmer cely text, ved to je chore.
Odkedy pocuvam radio_fm sa mi menej stava ze mi lezie nieco na nervy
@echoechoecho DD skapala som aaa ja mám všetky tieto hity rada, len už keď ich počujem viac ráz, tak už to proste nie je ono a najradšej by som ich vypla, možno by sa dalo povedať, že ich tým ohrávaním znenávidím... :/
Ešte som sa chcel poďakovať za príspevky, fakt som nečakal že sa tak rozkecáte potešilo ma to.
Inak súhlasím že otravnosť týchto (s)hitov značne ovplyvňuje aj ich obohranosť. Musím povedať že prvé 2 týždne mi napr. Gotye nevadil. Teraz po vyše mesiaci ma už seriózne trýzni...
nepocuvam radio takze hity idu celkom mimo mna, ale na chate som mala tu cest si prvykrat vypocut v celej krase ega a aj menovanu tacatu. velmi super pesnicky, nahodou....som prisla domov a nevedela som sa zobudit ani zaspat bez nich! ale tak chata po par dnoch skoncila tak to beriem ako celkom pekne situacne songy
Zijeme len raz. Clovek zije len raz a este aj to mu musi toto dojebovat zivot, nastastie sa radiu vyhybam kde sa len da...ale just ked ideme niekde autom s rodicmi tak ked je zapnute radio toto musia pustit a ja potom menim farby v aute od hanby.
@trdelniiiq opitý gadžo z východu ... no ty budeš tiež dosť chytrý..
Žijeme len raz mi až tak nevadí, skôr to RYTMUS-ove AKM,.To je tak primitívna pesnička, že takú som ešte zrejme nepočula. A inak všetko od Kristíny.... Jabĺčko a podobné nepodarky...
zijeme len raz som si sama od seba vypocula 2x..tak ze som kukala aj klip..ze teda dam tomu sancu - pesnicka tu sancu nevyuzila a raz som to pocula nahodne, viac x sa to ku mne nedostalo tacataca, ci jako sa to pise, to len registrujem, ze je taky (s)hit, ale cele som to este nepocula,, asi som o nic neprisla
ja si myslim že pomynule roky boli tie letne hity aj k počutiu ale tohto roku to po prve ani neregistrujem len s počutia .... a po druhe taku hudbu ani nevyhladavam proste abolutne žiadna umelcka hodnota .... a neviem si predstaviť žeby som sa na nich bavil napr na kupku alebo neakej letnej diskoteke ... nie dakujem
@bubblebobble Poznam, mne sesternica tiez "Tacatu" predstavila ako genialnu pesnicku a ked som jej povedal ze to nepoznam a je to otrasne, tak na mna len nechapavo pozerala. Potom som jej chcel ukazat co je to kvalitna hudba a pustil som jej naznamejsie skladby od Radiohead a The Who, ktore zhodnotila slovami v zmysle ze co su to za vykopavky a ako to mozem pocuvat... (ach)
@slash93 Ja už som si na to zvykol. Vždy keď idem k sesternici, tak sa tam musím nadrbať lebo viem čo budeme počúvať. A najradšej mám keď mi povie, že to čo počúvam ja nikto nemá rád. Keď sa mi páči nejaká vec, tak mi je asi jedno či to majú radi ďalšie milióny ľudí alebo iba ja.
Musím ešte dodať, že nenávidím všetky letné shity kde sa píska!!! To už je naozaj snaha zasiahnuť aj najväčšieho degenera.
Absolútne mi lezú hore krkom a hore vším veci ako "BaraBaraBara,Čečerereče,Ai Se Eu Te Pego,Žijeme len raz,LOVE,Call me maybe" a pod.. keď to počujem tuhne mi krv v žilách a radšej by som prišla o sluch.. a po lete sa mi dosť znenávidel aj song Payphone ..no myslím že Tacata.. bod mrazu..
Šijeme len raz práve tu a práve teraz D ..hej hej táto mi fakt lezie na nervy ale väčšinou si robím na také pesničky paródie ako napríklad Tacata,Call Me Maybe a čo mi úplne najviac lezie na nervy je ten debilko PatRycheer či ako sa volá s tým jeho shitsongom Praha šije D ...skôr praha blije
Tacata je stvorená na vydriapanie mozgu z hlavy cez ritný otvor. nepamätám sa že by som niekedy nejakú pesničku neznášala viac. dokonca som ju nenávidela ešte predtým ako som ju prvý raz počula
ja neviem,ale mne sa pačia tie piesne ani tacata nie je najhorsia zrovna,pocula som aj horsie -sice je to o nicom pesnicka,ale uz mi ide na nervy,no nie je zla ..a Zijeme len raz nie je zly ten refren -inak pesnicka dost biedna,ale uz sa obohrala strasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
Keby to tie rádiá tak nasilu nevnucovali luďom, ale nie....toto je už na psychiatriu
ked toto pocujem chce sa mi vrazdit.
okrem toho, samozrejme burian s egom, aj run run mi uz lezie hore krkom, ten tche tchere ci ako, potom dalsia, ktoru na funku pustaju najviac, nespomeniem si aka..atd atd..furu ich je
Mňa najviac vytočila táto:
Inak počul na začiatku leta 4x za jeden den Welcome to St. Tropez, napisal som do Expresu email že by sa už mohli ukludnit a prestat tyranizovat ludí ...ale pochopitelne ma ignorovali
uri4te tu budem teraz jak nejaká trapka vypisovať pesničky čo sa mi nepáčia a automaticky odpisovať ľudí čo ich počúvajú -.- nech si každý robí a počúva čo chce.
Príde mi ako by sa hud. priemysel stále prepadával hlbšie a hlbšie do hnoja...ale otázka znie, čím to je ? Môžu za to médiá, ktoré nám denne vymielajú mozog, sociálne siete ? "moderná výchova" ? alebo ? ....nerozumiem tomu
PS: prepáčte že to tu obrazkujem ale lepšie vyjadrim moje emocie
@imoceans ono niektoré pesničky sú pekné, napríklad i mne sa páči táto plus to video je super
+ som rad že sme sa zhodli
@61 (ach) lykke li je niekde úplne inde od menovaných... ale to by chcelo asi trošku širší hudobný zámer, a smerom trochu opačným ako brutálne letno-shitno-komerčným.
@63 mám rada. má super hudbu, a tie ich texty beriem s veľkou rezervou skôr sa na tom bavím
a inak ja mám letné hity rada. rádio nepočúvam, telku nepozerám, takže ich poznám len z toho, že ich začujem niekde vonku, a keď mám chuť na takú hudbu, tak si to proste pustím. viaže sa mi k nim atmosféra leta, a nejako sa necítim, že by to ruinovalo môj vyberaný hudobný vkus... patrí to k dovolenke proste
@75 ste dobre mimo obe
na toto.. jednoducho nemá nič.
Keď tento song (ak sa tomu tak dá vôbec povedať), niekde počujem mám chuť škriabať nechtami po stene, o náhodnom zhliadnutí clipu na niektorej z hudobných TV ani nevravím.
Ale ak by sme sa chceli baviť o hite, u mňa bezkonkurenčne vedie pesnička od FLY PROJECT - Musica
Dvsadial. A su to len hitovky najedno leto, na dva mesiace a uz lezu hore krkom lebo nam ich kazdy vnucuje, a ja som napriklad ega nikdy nemala pusteneho sama z vlastnej vole, a aj tak viem takmer cely text, ved to je chore.
Odkedy pocuvam radio_fm sa mi menej stava ze mi lezie nieco na nervy
» www.youtube.com/watch?feature=e...
Inak súhlasím že otravnosť týchto (s)hitov značne ovplyvňuje aj ich obohranosť. Musím povedať že prvé 2 týždne mi napr. Gotye nevadil. Teraz po vyše mesiaci ma už seriózne trýzni...
ale budem sa opakovat, TACATA to je win dopici a potom ego s tou jeho diskorap picovinou, to je tiez v radiu v robote 10razy za den -.-
a najväčší letný shit pre mňa:
A najhorsie na tom je, ako to vsetky ovecky prevzali za svoje "zivotne motto"....
Omg (ach)
Žijeme len raz mi až tak nevadí, skôr to RYTMUS-ove AKM,.To je tak primitívna pesnička, že takú som ešte zrejme nepočula. A inak všetko od Kristíny.... Jabĺčko a podobné nepodarky...
of monsters and men su uplne skveli,normalne mi je luto ze ich hraju na exprese
ale uplne najviac ma zabilo ukaaaž mi láááskuu
radiam sa zo siroka vyhybam, ak sa da, nepocuvam
aj ked "zijeme len raz" uz len tym zufalo slabym zrymovanim teda akoze... jaj nehovoriac o dalsich strankach
Musím ešte dodať, že nenávidím všetky letné shity kde sa píska!!! To už je naozaj snaha zasiahnuť aj najväčšieho degenera.
btw súhlasím s @30
opity gadzo z vychodu
nemozem
Náhodou... táto sa dala, ale ja som sa na Punk a Metall, ale páčila sa mi....
Táto sa celkom tiež dala, podľa mňa