eehmm ja soom siiice nejakyy uuplne NAjvacsii trapas v zivote este nezazila ale uz sa ho nemozem dockat sem sa mi staava ze sa napriklad vydrbem pred nejakym peknym chalanom a taak ehm.. ale to sa da prezith...sak napiste vy co ste take najtraapne
neviem, ci to bol trapas, skor taka prihoda. Raz som sa vracala domov a pri vstupe do nasej ulice ma napadlo nieco strasne vtipne, tak som sa zacala smiat a akurat spoza rohu vychadzala taka babka, ktoru najprv hodilo asi do vysky 2 metre a potom sa prezehnala a hodila na mna vrazedny pohlad. doteraz neviem, ci sa mam nad tym len pousmiat alebo co..
2. to si viem predstavith to je hrozne ked si spomenies na nieco niekde v meste alebo kde a zacnes sa proste odveci ujebavath to poznam a ludia sa potom cumia a nevedia co si maju o tebe myslieth
V jeden školský deň som si dala moju novú sukňu...a potom prišla hodina nábožka.Keď zazvonilo a nám na nábožko chodí neskoro farál ,tak som si kreslila po tabuli ...zrazu zostalo ticho,nevšímala som si to,lebo som si myslela,že už prišol on(jako farál) ale zrazu cítim prievan a mne dvihli sukňu a ešte mi aj stiahli tričko bez ramienok....takže rušno bolo
Heh no... kamos (sused), sme raz cestovali v buse a ked som si od neho odsadala, lebo som vystupovala, trosku mi zislo tricko bez ramienok nizsie... A on sa zaskeril, zasvietili mu ocicka, jeden skovny tah a mala som ho na pase... A to sa este kamos smial, ze lutuje, ze toto nevidel... psychopati
kamoska raz pred takymi chalanmi sa zjebala na chodniku a oni sa zacali riadne rehotat...aby toho nebolo prilis,potom si scela vytiahnut z tasky vreckovku a namiesto nej si vytiahla intimku.. ...no ti chlapci mali teda radost
Ja som bola minuleho roku v anglicku a isla som na nakupy.Ako tak idem zrazu ma zastavila jedna cerboska a daco zablabotala po anglicky.Lenze ja som vtedy este bohvieako anglinu neovladala a tak som sa zmohla len na:Sorry I don´t speak English.A ona zase svoje . Ja som nanu nechapavo pozerala,ze co chce ona potom ukazala na sebe ,ze mam stiahnuty zips Celu dobu som chodila so zipsom dole Kks nato nikdy nezabudnem aka hanba
Raz sme sa s kamarátkou prechádzali po lese a dobehol k nám taký malý jazvečík. Bol celý od blata (pršalo), a mal vystrašený výraz. najskôr sme mu hľadali pána všade naokolo, no nakoniec sme to vzdali, že ho zoberieme na mestský úrad. Nechcel ísť s nami, tak sme mu obojok pripevnili šnúrkou na kľúče (dosť krátkou, že som musela zohnutá s ním chodiť). Keď sme už odchádzali, všimla som si, že na známke má čislo majiteľa. Volali sme tam, ale bolo obsadené. Tak sme išli na ten mestský úrad a zrazu pred nami stojí chlapík. S niekým telefonoval a keď nás uvidel, zkríkol do telefónu: Počkaj, nejaké dievčatá mi berú psa V rýchlosti sme nevedeli zareagovať, nemali sme slova, tak sme psa odopli a zdúchli odtiaľ. hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
V jeden školský deň som si dala moju novú sukňu...a potom prišla hodina nábožka.Keď zazvonilo a nám na nábožko chodí neskoro farál ,tak som si kreslila po tabuli ...zrazu zostalo ticho,nevšímala som si to,lebo som si myslela,že už prišol on(jako farál) ale zrazu cítim prievan a mne dvihli sukňu a ešte mi aj stiahli tričko bez ramienok....takže rušno bolo
nebol to ani tak trapas, ale pojebal som to poriadne
chuda no... ..