raz som bola mala noa bola som v kupeloch no a ked sme boli na kupalisku tak som mala blbe plavky no a som skakala a som si nevsimla ze som nemala vrchnu cast plaviek no pohroma vsetci sa smeju a ja snimi ja ze len tak sa smeju a oni ze sa pozri no ja som sa pomali prepukla pod zem och
no ja keď som bol malý, 2 roky dozadu tak som namiesto toho aby som sa konečne vschopil a pozval jednu kočku na rande, napísal som jej list. omg, to bola hovadina na entú.
@sexigirl1 no neverím riadny trapas na tvojom mieste sa odstrelím, taký trapas no neverím, to možné nie je a to sa nestalo napíš to do bravíčka tam to bude ten najväčší gól
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Taktiež nemám rád keď sa niekto v rýchlosti pozdraví mne a ja nereagujem pretože vôbec netuším kto to je.
heei to sa ai mne stava xD
moje trapasy ? xD fuha tých tu bolo xD akoše pre niekoho trapas a pre mna normal xD
ako si len thak lahnem v strede ceste aebo sadnem len thak xDD ale to ai s kamoškou tákše ták xDDD je toho veľaaa xDDD