Niekedy mám pocit, že ich priťahujem, ale teraz si neviem spomenúť na nejaký.
Napadajú ma len také školské.. ako som matikárovi povedala "oco", grgla som si (po konzumácii coca coly ) cez literatúru, grgla som si cez písomku z občianskej (to bol zadržiavaný nechcený grg, ktorý aj tak každý počul).. ale inak som slušný človek, grgám len nechtiac
no vidim,že len ja niesom magnet na trapasy ..kludne pište aj tie najhoršie aspon sa na nih spolu pobavime
Ale aby som neostala pozadu aj ja nejaky spomeniem-hh myslim,že najhorši ani nie je ,lebo všetky su svojim sposobom strašne- ale hadam taky, ktory mi teraz napada ako prvy,to bolo v škole pre par rokmi. So spolužiakmi sme si rozpravali vtipy a ja som sa tak strašne začala smiat,že mi zabehla slina a najhoršie bolo,že som si ešte do toho všetkeho kychla a z vnutra mojho nosa vyletela jedna nechcena časť na spolužiaka.. vtedy mi to take smiešne neprišlo,ale s odstupom času
Stávajú sa mi každý deň, ale nie nejaké extra hrozné, iba také že sa napríklad zvyknem dosť často rozprávať sama so sebou, a zrazu zistím že namňa niekto čumí ale len takých čo poznám a nie niekde na ulici, taký prípad zas niesom to len tak v škole napríklad ale to je v pohode, zasmejeme sa na tom a ideme dalej
Neviem, či je zrovna najhorší. Ale nedávno sa mi rozsypala krabička tampónov na autobusovej zástavke plnej ľudí... Tampóny boli všade v okruhu 5 metrov a tí ľudia sa ani neunúvali tváriť sa, že si nič nevšimli
@H8u to naozaj???..to naštve ... Ja som raz cestou do školy zbadala chalana čo sa mi pči,a som sa rozhodla,že kolo neho prejdem ladne ako labut ale kto mohol tušit ,že pod tou kopkou snehu bude lad?! Som sa tak pošmykla že som dopadla na kolena rovno pred neho...a sa na mna kukol,ani mi nepomohol iba sa rehotal a išiel dalej ..hanba
noo mne sa stalo ze som sla do skoly v pizame a asi nepocitam radsej kolkokrat som uz zaspala na dajaaku a ras som tusiim obliala ucitelku s jej vlasnou kaavou potom som vrazila do dverii ket som ich chcela otvorit a som prisadla jednu prvaacku lebo som nekukala kam si idem sadnuut noo velmi nadsenaa nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Napadajú ma len také školské.. ako som matikárovi povedala "oco", grgla som si (po konzumácii coca coly ) cez literatúru, grgla som si cez písomku z občianskej (to bol zadržiavaný nechcený grg, ktorý aj tak každý počul).. ale inak som slušný človek, grgám len nechtiac
Ale aby som neostala pozadu aj ja nejaky spomeniem-hh myslim,že najhorši ani nie je ,lebo všetky su svojim sposobom strašne- ale hadam taky, ktory mi teraz napada ako prvy,to bolo v škole pre par rokmi. So spolužiakmi sme si rozpravali vtipy a ja som sa tak strašne začala smiat,že mi zabehla slina a najhoršie bolo,že som si ešte do toho všetkeho kychla a z vnutra mojho nosa vyletela jedna nechcena časť na spolužiaka.. vtedy mi to take smiešne neprišlo,ale s odstupom času
co si telefonovala?
bodaj len to...skôr ,,fajčila""
cigarety? no to si si teda dost dovolila
fajčila....fajčila...ale ako by som to...no nie cigarety....
chápeme sa nie...
tak to si na tom lepšie ako ja....
čo nechápeš???...
že som vyfajčila chalanovi v autobuse plnom ľudí...kde nás všetci videli????
My tu hovorime o nedobrovolnych trapasoch a ty toto inak nezda sa ti to trochu chore ?