Niektorí z vás určite zažili nejakú poriadnu bitku pri ktorej dostali ako malé decko podeľte s s nami ako sa to zohralo a prečo ste dostali ... a poučili ste sa nejako?
Vyslovene na picu som nedostala nikdy, raz mi zavalil hroznu facku otec jedneho chlapca na ihrisku (on 200 kg, ja 40), ked som hrdinsky vzala na seba za par ludi, ze sme mu robili zle (akoze robili, ale toto som si nezasluzila)
Keď som ako dieťa napísala červenou fixkou na papier že KOKOT SI TY čo som mala len tak položené na stole až kým to neuvidel otec...chytil papier a spýtal sa ma na koho som to myslela?! so smiechom som odvetila že neviem, asi na ducha? a bum,prišla obrovská facka a potom že či viem čo to vlastne znamená, že to je škaredé slovo na to čo má ocko medzi nohami a blabla..bolo to celkom deprimujúce
a ešte som dostala facku uprostred ulice rovno pred kamoškou za to,že som prešla cez červenú
pfu to je ťažká otázka ja som sa vždy chcela takým veciam vyhnúť, lebo som mala rada môj zovňajšok raz sme si s istou dievčinou, ktorej meno nemôžem ani vysloviť trhali vlasy a boli tam aj také "dievčenské" údery do brucha ale to bolo maximum
inak mna nikto nebil ani nič
ah vlastne raz mi angličtinárka na ZŠ povedala že mi "urve" ked som rozprávala ale potom stíchla ked som sa zasmiala a nakoniec ju vyhodili bo bola "psychicky labilna"
raz po koncerte ma plieskali traja hoši čo vybehli len tak z miestnej diskotéky a ten najväčší kkt z nich ma schmatol za kapucňu a ťahal ma dlhé metre po zemi, od uškrtenia som nemal moc ďaleko a ešte ma popritom tak trhali za vlasy, že mi vypadávali nasledujúce dva dni, kopačky kolenom do ksichtu neboli tiež výnimkou... väčšinou tomu nepredchádzal ani žiaden rozhovor, stačil im môj zjav a už ma mlátili teraz sa na tom už smejem, vtedy mi moc do smiechu nebolo...
Keď som bol veľmi mladý, počas ZŠ, často sme sa bili na sídlisku, aj par krát do týždňa. Najhoršie som asi dopadol so zlomeným nosom (ja som ich ale tiež poriadne mlátil
Počas SŠ to už bolo kludnejšie. Raz sme sa pobili so spolužiakom (mal 2 monokle) a raz ma poriadne zbil spolubývajúci (boli sme poriadne opití, nepoznal som ho dobre a nevedel som, že je boxerista. to som mal zase monokel ja
Na tréningoch krav maga ma tiež vždy poriadne dobili, stále som chodil z modrinami
Raz ma bezdôvodne prepadlo asi 6 opitých chalanov, ktorí vyšli z klubu. Ja som bol striezvy. Bez slova sa do mňa pustili. Mohlo to dopadnúť škaredšie, našťastie som ale dopadol celkom ok.
premna najvacsi fyzicky (bitka) zazitok bol z konca zakladnej (bud 8. alebo 9.rocnik) mal som spoluziaka polo rusa, neskutocny bitkar a dost silny bol a vzdy ked sa s niekym bil tak vzdy vyhral... uz aj mne par krat na prvom stupni a aj na druhom "nakopal zadok" ale stal sa nejaky incident v ktorom sme sa pochytili a skoncilo to bitkou v ktorej sme sa po chvilke zahakli (ako ked bojuju v ringu a neda sa pohnut z toho chmatu) a situacia sa vyvrbila do toho ze sme v tom chmate zotrvavali asi 19 minut a to neprehanam, spoluziaci okolo nas na nas pokrikovali raz na jedneho raz na druheho a ked uz mi dochadzala energia povedal som mu ze "pocu roman skoncime tuto saskaren, rozdelme sa v primeri... ja ta teraz pistim ale pod podmienkou ze odides" ... ten debilko suhlasil lebo uz fucal z poslednych sil a ako som mu uvilnil ruky, zodvihli sme sa a zase na mna zautocil... vtedy som si uvedomil dost vela podstatnych veci oˇaj o nom aj o tomto type sposobu "komunikacie akebo sporu" ... pamatm si ze to este chvilu malo "ringovu atmosferu" a potom nas rozdelila ucitelka... smiesne je ze pocas strednej sme sa celkom skamaratili a obcas sme neskor potom behli aj na pivo a dnes uz normalne komunikujeme a rozumieme si
ale pamätám si, ako som schytala za to, že mi ušla nadávka ešte ako decku
raz, keď mi mamina dala také lodičkoidné boty, tak som sa vyjadrila, že v tom vyzerám ako j*bnutá ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ešte som dostala facku uprostred ulice rovno pred kamoškou za to,že som prešla cez červenú
inak mna nikto nebil ani nič
ah vlastne raz mi angličtinárka na ZŠ povedala že mi "urve" ked som rozprávala ale potom stíchla ked som sa zasmiala a nakoniec ju vyhodili bo bola "psychicky labilna"
Počas SŠ to už bolo kludnejšie. Raz sme sa pobili so spolužiakom (mal 2 monokle) a raz ma poriadne zbil spolubývajúci (boli sme poriadne opití, nepoznal som ho dobre a nevedel som, že je boxerista. to som mal zase monokel ja
Na tréningoch krav maga ma tiež vždy poriadne dobili, stále som chodil z modrinami
Raz ma bezdôvodne prepadlo asi 6 opitých chalanov, ktorí vyšli z klubu. Ja som bol striezvy. Bez slova sa do mňa pustili. Mohlo to dopadnúť škaredšie, našťastie som ale dopadol celkom ok.
joooj a ja som ako decko toľkokrát schytala po papuli ale bola som drzá hajzelka hajzelská, takže som si to asi zaslúžila
@melancholik @9 nj, hlavne, že ´nepreháňaš´
raz, keď mi mamina dala také lodičkoidné boty, tak som sa vyjadrila, že v tom vyzerám ako j*bnutá ...