A jasné. Sedím si u @ladyofcarnage , práve odbehla doniesť obom z kuchyne po pohári vody. Zrazu sa len zjaví vo dverách a spustí: "Mestskí policajti v Bratislave údajne musia chodiť na výjazdy mestskou hromadnou dopravou."
*výbuch smiechu, skoro som tú vodu vyliala* "Čo?" "To som len tak započula a ma to zaujalo"
nechcú sa mi čítať predošlé príspevky ale tak kto by sa nesmial na Natalii Sadness?? a to jej druhé vydanie ,,zvědavého dotazníku´´ och...namyslená trúba
Naposledy včera v noci, keď sme s kamarátom zobrali dva telefóny, z každého vytočili nejakého človeka čo sme mali v zozname, dali sme repráky a dali sme ich k sebe.. Tí ľudia z toho uplne nechápali, proste "Haló! Kto je tam?? Prečo mi voláte? Nie! Prečo VY MNE voláte! Ja vám volám?! Šak ja ani kredit nemám!"
Aa potom sme volali ešte nejakým ľuďom z nášho okolia, s tým že:
"Ahoj XY, tu Tomáš Král (vymyslené meno), mám pre teba tých 100 euro od Mira (tiež vymyslené), čo ti dlží. Kedy budeš zajtra doma, že by som ti ich priniesol.."
Neverila som, koľko ľudí originál spolupracovalo a robilo sa, že o všetkom vie a normálne sa s nami dohodli, kedy im imaginárny človek môže priniesť imaginárne peniaze
najvacsia haluz bola ked jedna nemenovana spolocnost koncila a jej pracovnici kaslali na svoju pracu, a volal im zakaznik a ozval sa zmaestnanec so slovami "dovolali ste sa supermanovi, pre vyber super sexu, stlac 1, pre grupen sex, stlac 2" -chvila ticha a zakaznik FAKT stlacil tlacitko- a odpoved od zamestnanca "vybrali ste si super sex, hned som tam "
alebo dalsi volal a ozval sa zamestnanec so slovami "pre vstup do systemu opakujte nasledovnu kombináciu písmen " -S- O- M- K- O- K- O- T-" a zakaznik to fakt zopakoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ešte sa mi stalo, že idem po námestí a zničoho nič ma buchne úplne cudzí človek do hlavy NASCHVÁL! a ani sa neospravednlí :/
alebo som v obchoďáku a prídde ujo, drgne do mňa a hovorí:
"si do mňa buchla čaja? nevadíí to sa stáva."
bol to taký úchylný hlas
"Choď si upratať izbu."
akože..
vtedy ma to naozaj dostalo
iba konár...
*výbuch smiechu, skoro som tú vodu vyliala* "Čo?" "To som len tak započula a ma to zaujalo"
Aa potom sme volali ešte nejakým ľuďom z nášho okolia, s tým že:
"Ahoj XY, tu Tomáš Král (vymyslené meno), mám pre teba tých 100 euro od Mira (tiež vymyslené), čo ti dlží. Kedy budeš zajtra doma, že by som ti ich priniesol.."
Neverila som, koľko ľudí originál spolupracovalo a robilo sa, že o všetkom vie a normálne sa s nami dohodli, kedy im imaginárny človek môže priniesť imaginárne peniaze
@h8u disappointed:rofl) To prvé dakedy vyskúšam
@zuzanne12
Ale ja si na naväčšiu haluz nespomeniem
najvacsia haluz bola ked jedna nemenovana spolocnost koncila a jej pracovnici kaslali na svoju pracu, a volal im zakaznik a ozval sa zmaestnanec so slovami "dovolali ste sa supermanovi, pre vyber super sexu, stlac 1, pre grupen sex, stlac 2" -chvila ticha a zakaznik FAKT stlacil tlacitko- a odpoved od zamestnanca "vybrali ste si super sex, hned som tam "
alebo dalsi volal a ozval sa zamestnanec so slovami "pre vstup do systemu opakujte nasledovnu kombináciu písmen " -S- O- M- K- O- K- O- T-" a zakaznik to fakt zopakoval