Čo je vaša naj inšpirácia pri tvorbe vašich diel, pri učení alebo pri prekonávaní rôznych životných prekážok (čo vás posúva ďalej pri zvládaní ťažkých situácií)...
no pri pisani ma vzdy inspiroval Phillip Pullman ani neviem preco proste obdivujem to co dokazal napisat. a momentalne lana del rey, hlavne texty a basnicky, maju nieco do seba, neni to ako texty od pitbulla
pri tvorbe hudba, alebo skôr také, dobre nastavené rozploženie nálady, to jest, že si dokážem z jednoduchej myšlienky okamžite vymyslieť niečo, s čím viem žiť niekedy aj týždeň a potom sa s tým mojím .. svetom, rozlúčim tým, že niečo napíšem.
Spoznal som jedno dievca, ktore ma taky tazky zivotny pribeh, ze taky som ani vo filme nevidel este...a snazi sa byt stastna a optimisticka...je pre mna velkou inspiraciou. Ale, ja som este ziadnu tazku zivotnu situaciu nezazil, tie najvacsie veci mam pred sebou
mne stačí vidieť pravý opak toho, čo chcem dosiahnuť a pevná voľa, potom sa už dá čokoľvek a samozrejme aj niektorí ľudia, ktorí napriek svojim problémom pomáhajú druhým
Simple Plan asi akurát dnes som rozmýšľala, že keby som bola hluchá tak buď pozabíjam všetkých okolo alebo sa zbláznim ja, lebo bez hudby ako takej sa neukľudním v žiadnom prípade
Vždy ma prekvapovalo ako veľmi veľmi ľudia lipnú na hudbe, ja by som bez hudby existovať dokázala veľami dlho. Nie je súčasťou môjho života.
Inširujú ma väčšinou iné diela veľkých autorov. Predsatvenia, dramatizácie hier, básne... A vždy si vtedy poviem, že... Sakra, aj ja chcem niečo také stvoriť, a začnem písať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Pri uceni... mama.
Ale som pomerne lenivy clovek - je malo veci co ma dokaze nakopnut.
možno ešte jeden učiteľ zo školy...
okay no
Celé to ich zmýšľanie, pohľad na život a riešenie situácií
Inširujú ma väčšinou iné diela veľkých autorov. Predsatvenia, dramatizácie hier, básne... A vždy si vtedy poviem, že... Sakra, aj ja chcem niečo také stvoriť, a začnem písať.
na výtvarke skupiny ako mumford & sons a rhcp
a pri písaní nie je pri akom lebo som si vsugerovala že písať neviem