@etelnair nie, náhodou je to veľmi počestná deva! A sama nechápem, odkiaľ berie toľký spoločenský úspech, ale pozná sa s veľa jedno a dvojhviezdičkovými a na rozdiel od nich neomdlieva ani sa nepočúrava na verejnosti, to asi preto
och, nádherná téma. za tie roky čo som tu som sa "stretol" s toľkými super birdzákmi ktorí boli fakt osobnosti, a ktorí odišli lebo to tu začalo strácať čaro, že by ste ich nezrátali.
týchto zopár výrastkov čo tu dnes zahlcujú fórum nazývať celebritami, len preto, že sú ľuďom na očiach aj keď sú to šaškovia....
ja vám neviem, nenapadne ma fakt žiadna celebrita.
ale navrhujem, poďme si mastiť ego a strkať sa navzájom do riti, takže volím zaručené celebrity ako @zajko30@fxx@klaudiqaaa atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Najradšej mám @fxx -a
A najväčšia celebrita samozrejme,tiež ja.
Ale mňa osobne ako prví napadli @zajko30 a @fxx....a to som tie komeenty čítala až potom
jednoznačne
týchto zopár výrastkov čo tu dnes zahlcujú fórum nazývať celebritami, len preto, že sú ľuďom na očiach aj keď sú to šaškovia....
ja vám neviem, nenapadne ma fakt žiadna celebrita.
ale navrhujem, poďme si mastiť ego a strkať sa navzájom do riti, takže volím zaručené celebrity ako @zajko30 @fxx @klaudiqaaa atď.
do oka mi padli @radiophonic , @bonita , @hajzelodkosti , @tommyhot aaa čojaviem. mayo. schávlne netagujem
niektorý ľudia iróniu nechápu resp. nerozoznajú
Nuz... To v mojich ociach splna status celebrity na 100%