Aka krajina/mesto je podla vas uplne najblizsie k dokonalosti na dlhodobe zitie a usadenie sa pre imigranta? Plat/zdravotnictvo/byvanie/sluzby/MHD/lokalita/skolstvo atd atd
Páčilo by sa mi žiť v Japonsku, ale nie kvôli peniazom, zdravotníctvu, bývaniu, školstvu a tak... Je mi proste sympatická ich mentalita a nie je tam zas taký bordel a špina ako v Indii a pod. ktoré sú mi tiež sympatické. Len by som sa asi bál či by nemali Japonci voči mne predsudky preto, že som Slovan z diery Európy lebo som zahliadol už aj také názory, že niektorí Japonci a Korejčania nemusia moc také europoidné typy ľudí... Keby chcem žiť v nejakej super krajine z dôvodov, aké si menoval, tak by som si vybral Kanadu, Nemecko, Severnú Európu a tak
Nepoznam presne podmienky vo vsetkych ohladoch, na ktore sa pytas. Takze len tusim (a mozno mi to tu niekto rychlo vyvrati na zaklade skusenosti), ze by mi bolo dobre napr. v Kodani alebo Kazani.
No, to sa nedá asi takto objektívne povedať, lebo nikto nežil dlhodobo v toľkých krajinách aby to vedel posúdiť. Treba si skôr nejaké rebríčky v štúdiách pozrieť.
ja som si vybral v BE povodne Hasselt, vsetko lahko a dobre dostupne, MHD zadara... potom som sa aj s frajom prestahoval do Oostende a to je mesto, v ktorom by som chcel aj zomriet a z praktivckych dovodov sme si prenajali este jeden byt v Luxembourgu a to je tiez pecka mesto...
v malme som bol raz, ked som siel na spontannom tripe do kodane, mi napadlo na poslednu chvilu zakuknut aj do malma kedze busy boli dost lacne a caste, prisiel som v piatok vecer okolo polnoci a mal som dojem ze uz aj taky trebisov viac zije v takom case realne bol otvoreny az jeden podnik kam ma ani nepustili a ktory aj zatvarali o pol 3..@grietusha ale mesto bolo pekne a more tiez super
Keď som mal 19 - 20, tak ma lákalo odsťahovať sa do Calgary. V podstate keby nájdem teraz niekoho kto by sa na to dal, tak tam skúsim na istú dobu aj odísť... prečo nie?
Na tu hlavnu stanicu a cisto len centrum a max potom odbocka do nejakeho parku a more som este popozeral kedze v centre prazdno.. @grietusha Ma svedsko nejake vyhody v porovanni s danskom ze si prave tam? chsytam sa v lete odstahovat do danska prave
@helloxd tak ja som vo Švédsku, lebo tu mám prácu, nerozhodovala som sa medzi. ale inak najvýhodnejšie sa mi zdá bývať v Malmö a pracovať v Kodani v Dánsku sú vyššie platy a v Malmö zas nižšie nájmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov