@joem2 sorry, ale toto nefunguje... hudba je dobrá, ale... nemôžeš len tak vziať "Cobainovsky ležérne rozťahaný" štýl spevu a napodobňovať ho keď spievaš v slovenčine, ktorá na to zvukovo nie je stavaná, znie to divne. plus snažíš sa trochu príliš, daj do toho menej nosa a viac hrdla. ako... nie je to nejak strašné, ale slovenčina proste s touto výslovnosťou nefunguje, v angličtine to znie frajersky, v slovenčine skôr ukňúrane, plus nie je kvôli tomu rozumieť asi tak polovica textu.
nuž brachu, ber to ako skutočnosť nemáš dobrý hlas... napr. mna speivat baví velmi a aj by som sa v tom vyžívala ale raz mam maly rozsah a dobre znieť môžem tak v typických ľudovkách s ktorymi so ako decko chodila na školske sláviky proste len si pekne brnkaj na gitarke a buď spoko...a spievaj doma pre radosť, alebo len tak ležérne ... lebo ťa každý zvozí
Tvoj hlas ma velmi irituje tak hned ako som zacul tvoj hlas chciat nechtiac som to musel vypnut , cize piesen nebudem hodnotit kedze som to cele nepocul .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov