Horkýže slíže, jednoznačne a bez debaty. umelecká a hudobná a lyrická kvalita žiadna, hystéria a sedlácka póza/pravá sedláčina (nie som istý ktoré, ani ktoré je horšia možnosť) maximálna, to že občas trafia nejaký vtipný text to vôbec nevyvažuje. jediný skutočne pozitívny efekt ich existencie je že sa zdá že zbratávajú prakticky všetkých slovákov. a to čo to vypovedá o slovákoch tiež neni zrovna pozitívne
je pravda že hudobne neboli Pistols nič moc ale mali zasadný vplyv na všetky ostatne anglicke punkove kapely vačšina z nich vznikla potom ako videli hrať pistols a je to asi jedina kapela v historii ktoru pozna skoro každy aj ked mali len jeden album
The Doors - nie su zli a mam rad aj niektore pesnicky, ale su precenovani
@midnight nepovedal by som ze HS su precenovani. Ono ked sa ti nepaci HS a ostatnym ludom ano, to automaticky neznamena ze su precenovani. Maju chytlave texty a jednoduchu hudbu. Original lopatarna na chaty a pod. A tak ich aj verejnost berie... nevidim tam nikde to precenovanie...
@9 je pravdou ze tomu tak bolo, ale ako samostatná kapela-nemožný, bral som to čisto z muzickeho hladiska,ja teda. To by bolo ako prisudzovat fame berlinskemu muru za to že vdaka nemu vzniklo mnoho super akustických pesničiek o slobode
u mna je to jednoznacne ine kafe ... a potom horkyze slize...ale ine kafe vazne nechapem, ak by som totiz ich texty cital len ako blog,aj tak by som nedokazal celkom zhodnotit a popisat ich myslienku ako kvalitnu ci doatacujucu, v hudbe a v prevedeni v akom hraju je to este horsie a straca sa uroven hudobnosti na ukor poprepchavanych textov,co skor vyznieva smiesne..horkyze slize su na tom o cosi lepsie, citit z ich tvorby viac hudobnosti no aj viac recesie a vtipu,co je sice fajn ale nestaci to, naopak porovnat slize a kafe je amiesne pretoze jednoznacne slize su omnoho vyssie ... a nakoniec kontrafakt,pre mna najprecenovanejsia skupina vobec ( na slovensku ) jedinu vec ktoru viem vyzdvyhnut su klipy, ktore odnasaju na vyssiu uroven co sa tyka tejto krajiny, v ostatnych ohladoch je to hudobny a textovy grc
@melancholik ten ošial okolo nich je sposobený hlavne tým že v časoch ich najvačšej slavy tvorili vačšinu publika násťročne wannabe punkačky a tym to stačilo
@hetfield@melancholik je to aj tym, ze v tom case, ked vo svete prekvitali poppunkove kapely (offspring, green day, sum 41, good charlotte atd), tak na SK okrem ine kafe nebolo vobec nic. Bolo par underground pokusov o tvorbu poppunkovej hudby, ale nic zasadne. Dnes sa vsak cudujem, ze im este niekto chodi na koncerty. Ja si sem tam vypocujem stare veci, ale inak mi uz vrato lezie kurevsky na nervy. O to viac ked viem co je to za kokota.
Jednoznačne INE KAFE, veď to je tak nechutná hudba čo robia až ma pri tom naťahuje, a to som na nich fičal jako blázon kedysi prvý koncert na ktorý som kedy bol bolo INE KAFE ale to bolo kedysi ked som mal 14 a bol som celý udivený že jako bohovo to je nahlas na tom koncerte
@toxo napriklad aj preto, ze po detoch na sidlisku hadzal este nie tak davno piratov a buzeroval ich? nehovoriac o tom ako sa sprava ako hudobnik k ludom okolo.
@hetfield ja to volam vsetko poppunk, lebo podla niektorych neopunk neexistuje, resp sa nim oznacuje nieco, co by sa oznacovat nemalo.
metallica
ale aj u2 (post-2000), pearl jam, aj coldplay dost, keane a vlastne vsetky moderne komercne kapely skoro co zneju uplne rovnako (imagine dragons, keane, 30STM, good Charlotte atd atd...)
@neutralnothing ja som bol kedysi až fanaticky fanúšik HS,bol som schopny na nich ist aj 3-4 krat do roka ale od isteho času ma prestali baviť a ten posledný album je čista tragedia okrem 2-3 pesničiek
@tommyhot pre mna je poppunk čisty kalkul aby sa to páčilo teenagerom ako napr blink,good charlote a tieto sračky,green day a offspring aspoň začínali ako punkove kapely
@antifunebracka neviem ako čo pokladáš za výnimočné, ale v porovnaní s tými čo si vypísal, sú asi najoriginálnejší a vlastne aj napriek tomu, že sú trochu mainstream, podľa mňa sú na túto dobu veľmi ako ... niečo nové proste
Minimálne s Metallicou, ktorá je tu dosť spomínaná, nesúhlasím. Má síce vela fanúšikov, ale jej pesničky sa aj teraz po 30 rokoch stále počúvajú a vlastne keď má toľko fanúšikov, tak sa tým ľudom asi páči, nie? A to by sa dalo povedať skoro o každej kapele
Desmod, IMT smile, No name, Plagiator, Iné Kafe, a ďalšie mnohé pop sračky zo Slovenskej scény ktoré poznajú a považujú za kúlové iba 15 ročné afektované pičky. Až na Tubľašanku ale tá je tiež predceňovaná
@hetfield ano to maš pravdu
teda... je to v ludoch ale mnohi si tu neuvedomuju že to že sa prave im niekto/nejaka skupina nepači automaticky neznamena že je preceňovana, neurčuje to jej hodnotu a ani kvalitu ich tvorby
čo v konečnom dosledku aj tak vedie k tomu že sa tu budu ludia navzajom tagovať a osočovať, čo kto ma za vkus, aki su mimo, ty nic nevíš, hento je super, ty počuvaš odpad atď.
@zusss ja sa pytam ludí na ich subjektívny názor,podla mojho nicku je asi jasné že mám rad metallicu ale nemám problém s tým ked ich niekto nemá rád,nech si každy počuva čo chce a nezdá sa mi že by tu vznikali nejake hrozné hadky
precenovana ? Guns n Roses .. to je pre mna dost zle a slovenske samozrejme. Desmod , Tasler ine picoviny , ste jedna velka rodina a nechcem byt medzi nimiiii...
Joy Division tiež príliš nemusím...teda keď začal ten ošiaľ s hipsterskými tričkami a tetovaniami som si od nich čosi popúšťala a že by mi to prišlo nejaké výnimočné čím nechcem povedať že je to zlá skupina, ale neprišla som im na chuť nejak..(možno ešte len prídem :ehm: )
@artlover + @doyouhearme + @48 mne vobec nezneju ako nieco nove praveze zneju ako HOCIJAKA priemerna poprockova kapela akych su plne radia a keane radsej ani uz nekomentujem, ti su este horsi jak travis. len spiralling sa mi od nich lubi
@antifunebracka ja som si to uzavrela tak, ze mas pokazene ucho alebo aj obe a mojim usiam lahodia keane ma nijak neberu, ale zas toho od nich tolko nepoznam, tak neviem, mozno by sa nieco naslo.
@mm47 "Z nasich - vsetky , kedze pre mna su vsetky srackove."
Neviem, ale toto skonštatovanie podľa mňa dokáže skonštatovať len niekto, kto buď nie až tak pozná skrytejšie časti slovenskej hudobnej scény alebo niekto, kto má z môjho pohľadu dosti atypické hodnotenie hudby a to také, že ho netrápi, že hudbu od napr. Ursinyho, Vargu, Šebana, Brezovského, Filipa a asi sto iných práve označil za niečo "srackove".
@alpynus Neviem či máš len ptrebu byť zaujímavý ako to vidím pravidelne u ľudí na B. alebo to je tou vegánskou stravou ale proste @78 dafuq ?
podľa mňa to dokáže skoštatovať niekto kto má iný vkus ako ty , tým to konči BODKA.
S tou Motolicou súhlasím Ďalej sú podľa mňa preceňované nu-metalové vecičky ako Korn, Slipknot, Linkin park, ďalej skupiny Coldplay, U2, GnR, Nightwish, Sabaton...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
-Muse
-sex pistols
-Guns and Roses
-Metallica
+Veľa jazzových skladačiek ktoréch sa mi nechce menovat (nechem privolať intelektual rampage )
@midnight nepovedal by som ze HS su precenovani. Ono ked sa ti nepaci HS a ostatnym ludom ano, to automaticky neznamena ze su precenovani. Maju chytlave texty a jednoduchu hudbu. Original lopatarna na chaty a pod. A tak ich aj verejnost berie... nevidim tam nikde to precenovanie...
Z nasich - vsetky , kedze pre mna su vsetky srackove.
nikto ich nepocuva ako nejake umenie, je to fakt taka hudba na chaty, party a pod.
precenovane su podla mna metallica a rolling stones
@hetfield ja to volam vsetko poppunk, lebo podla niektorych neopunk neexistuje, resp sa nim oznacuje nieco, co by sa oznacovat nemalo.
to isté je aj @31
ale aj u2 (post-2000), pearl jam, aj coldplay dost, keane a vlastne vsetky moderne komercne kapely skoro co zneju uplne rovnako (imagine dragons, keane, 30STM, good Charlotte atd atd...)
a aj s keane by som nesúhlasila
Za mna Fuuuu(j) fajters. Prisernost uplna
Imagine Dragons sme na práškoch ? najlepšia skupina !!!!
teda... je to v ludoch ale mnohi si tu neuvedomuju že to že sa prave im niekto/nejaka skupina nepači automaticky neznamena že je preceňovana, neurčuje to jej hodnotu a ani kvalitu ich tvorby
čo v konečnom dosledku aj tak vedie k tomu že sa tu budu ludia navzajom tagovať a osočovať, čo kto ma za vkus, aki su mimo, ty nic nevíš, hento je super, ty počuvaš odpad atď.
Zistilo sa že VŠETKO JE NAPIČU
a nepochopím ako sem ktosi môže napísať Beatles
nie pearl jam su nedoceneni
Neviem, ale toto skonštatovanie podľa mňa dokáže skonštatovať len niekto, kto buď nie až tak pozná skrytejšie časti slovenskej hudobnej scény alebo niekto, kto má z môjho pohľadu dosti atypické hodnotenie hudby a to také, že ho netrápi, že hudbu od napr. Ursinyho, Vargu, Šebana, Brezovského, Filipa a asi sto iných práve označil za niečo "srackove".
@78 dafuq ?
podľa mňa to dokáže skoštatovať niekto kto má iný vkus ako ty , tým to konči BODKA.
Ursiny a Filip boli na slovenske pomery dost dobri podla
mojho nazoru