...na opekačke: správny chlap nakrája dubák jednou rukou, lebo v tej druhej má nožík....
potom také bežné v rozhovore karihomatka-karimatka, salám a mlieko- salámalejkum,
učitelka dejepisu hovoriac o nordickej rase chodila po triede: noo táák tuto Kubko(modrooky blondák),toho by si nechali a išiel by do Nemecka na prevýchovu. AJ Evičku.... Ale tamto katkááá(tmavá hnedooka) tá by išla hned do plynu....
..povedz nam niečo o kukučínovi..
(po asi 5 minutovom premyslani vykrikne) jáááj to bol ten krajčíííír
no tak moje "zlate" pravidlo znie...jedina cesta ako ist do hradu a von z hradu je cez hrad... ...to osm zapotila ke d sme po 3 mesiacoxh konecne vysli na nas hrad a kedze tam sa nedalo chodit kvoli zosuvu pody tak bolo uzavrete a teraz to je vsetko zarastene ...ale zapotla som riadne...alebo namiesto: ty? ne ty to ja...som povedala...ja? nie ja to ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
to vypraval riaditel na ZŠ
-si sadni na lavicku
-a preco?
-ved nech nevisi ked nemusi
potom také bežné v rozhovore karihomatka-karimatka, salám a mlieko- salámalejkum,
učitelka dejepisu hovoriac o nordickej rase chodila po triede: noo táák tuto Kubko(modrooky blondák),toho by si nechali a išiel by do Nemecka na prevýchovu. AJ Evičku.... Ale tamto katkááá(tmavá hnedooka) tá by išla hned do plynu....
..povedz nam niečo o kukučínovi..
(po asi 5 minutovom premyslani vykrikne) jáááj to bol ten krajčíííír
nie, ty si trenkárka
Alebo, "On mal takú pätu, že by s ňou aj klince mohol zatĺkať" (ROFL)