cate idem si kupit psp ale potrebujem rady napr. ake psp je najvyhodnejsie kupit ??? vraj slim 3000 nejde natrvalo flashnut... a idu pesnicky v mp3 ci v mp4???a videa treba nejaky program do pocitaca aby mi sli videa do psp stiahnute z youtube??? dakuje
@hajzelodkosti dost pochybujem, ze sa hrali s kalkulackami, skor si myslim, ze pocitali, kto kolko piv vypije a vyhral ten kto si tie cisla vobec pamatal
@hajzelodkosti ale to zas neviem, ze ci sa ta 13 rocna slecna pytala na take PSP ..a este k tomu ako by pivo prehravalo mp3? ci to je skratka pre malo piva pre 3? ale to by malo byt mpp3
@hajzelodkosti ale tak to musis mat potom daku rozsirenu a vacsiu verziu PSPcka, ktore sa ti do vrecka, ale nezmesti, alebo to musia byt velmi male piva
preboha ale ste vybocili od temy ....ze pivo no díík ja pivo nepijem a s kalkulackou sa nehram ja tu riesim psp no dííkes fakt to tu nikto nechce psp????
Psp slim and lite 3004 sa da flashnut podla toho aku mas dosku .. to odnes do neakeho obchodu s fonmi a oni ti to zistia ..pesnicky idu v mp3 aj mp4 ..ked si stiahnes Video z youtube tak ti treba program PSP video 9 aby si to video mohol skonvertovať do formátu mp4 .. potom to presunies do psp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tod k psp: je ti to na hovno kup dobry mobil a mas to pripadne book za 250euro asus EEE a vyriesene