Nic, socha je socha ked je to dobre spravene tak preco nie. Skor si vsimam k comu to ma byt, napriklad ta "socha" co spravili obetiam z Januara (Antonov co havaroval v madarsku) tak to je podla mna otras a hanbil by som sa dat pod to svoje meno.
nevadi mi to, vsak to je umenie, michelangelo spravil aj takeho Davida (bol to Michelangelo, vsak? )...take sochy sa robili 1000 rokov dozadu a budu sa aj dalsich tisic robit
neviem nejak modernému umeniu moc nerozumiem aj ked niekedy ma aj také zaujme ale radšej mam klasiku. Teraz neviem v akom meste to bolo ale videl som aj sochy vyšportovaných starých pánov ,ktovie či to v tom čase nebolo chápané ako propagácia zdravého životného štýlu...
Ježisi ludia,, čo je to s vami,, vsak o to ide, učelom umenia je presne toto, donutit vas zastavit a zamisiet sa,
čo sa tyka mna skôr ako na namete zaleži na spracovani, mne to absolutne nevadi, skôr si vsimam samotny "obsah" diela nie take malichernosti ako je nahota
a nevem kto tu dal že ten pamatnik v madarsku je hrozny,, priklanam sa
a čo sa tyka moderneho umenia,,, musim konštatovat, že sa človek (akt) akosi vytratil z popredia, žial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Radsej nejake pekne oblecenie
mozno len holograficke projektory budu ako sochy
...myslím ,že si idem zaplávať (o 18:00)
napr. v Malackách je nejaký vojak s odhaleným bruchom ,takým tehličkovím ale pekné odhalené ženské sochy si nepamätám...
čo sa tyka mna skôr ako na namete zaleži na spracovani, mne to absolutne nevadi, skôr si vsimam samotny "obsah" diela nie take malichernosti ako je nahota
a nevem kto tu dal že ten pamatnik v madarsku je hrozny,, priklanam sa
a čo sa tyka moderneho umenia,,, musim konštatovat, že sa človek (akt) akosi vytratil z popredia, žial