ja som to najprv pochopila tak, že máme nakresliť Batmana, ktorý ma zavreté oči. Až keď som uvidela tvoje veľdielo, mi napadlo, že to si zavreté oči mal asi ty
to neni mozne vy musite podvadzat urcitte po kazdom tahu mysou urcite otvorite oci sak to sa inak neda tak pekne nakreslit ako podaktory ste to nakreslili
prijímam kritiku, ale zas je pomaly polnoc a nechcel som to kresliť päť minút ked to má byť naslepo tak som robil "5 sekúnd" a to v strede má byť ten jeho znak mrknem na tvojho kaktusa, teda batmana
ako .. hlavne to nevyzera ako batman xD a ciary su hrube, lebo fakt sa ruky nevedene ocami posuvaju opatrne ... xD ale zasmiala som sa, ozaj netypicka tema a uloha ... paci sa mi napad a niektore vytvory su lepsie ako by som ich dala s otvorenymi ocami
@greenlime inak ako po 34 pokusoch , 3 svetovej vojne a 2 storociaach som to nakreslisl a potom som gumoval zbytocne ciary a pozadie a napisy som uz robil normalne =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Ehrm ehrm: BATMAN MA OCI LUBOVOLNE.
VASE OKALE SU POCAS KRESLENIA ZAVRETE
@ygor veď ženy sme, to preto
na tablete
» imageshack.us/photo/my-images...
velmi som sa snažila
dosť avantgardné no
napriklad
www.imageshack.us
@flyleaf omg ty si jaka dobra
prijímam kritiku, ale zas je pomaly polnoc a nechcel som to kresliť päť minút ked to má byť naslepo tak som robil "5 sekúnd" a to v strede má byť ten jeho znak mrknem na tvojho kaktusa, teda batmana
Pekný, má okuliare a je na stračej nôžke
Tak díky a už sa teším na ďalšiu podobnú hru
no...snáď to už pôjde lebo druhý krát zlyhať, by bol už trapas, že @antifunebracka ?
no čo, blondína i po prefarbení ostane blondínou
(ale zas, keď si porovnám, ako viem maĺovať štetcom a ako to vie dakto, tak je to skoro to isté )
» postimage.org/image/2uz75ypes...
inac super forum...konecne nieco
@matus123 aale nekecaj to si nemohol zrobiť so zavretými očami! =D
][img]
[/img][/URL] xDD
@matus123 ale to ti neuverim toto ani na 150 pokus by si to nedokazal jedine ze si extra-talentovany !
@matus123 ale aj tak dobry vykon
[/IMG][/URL]
» imageshack.us/photo/my-images...