Čo najčastejšie kupujete cez internet? Najlepšie internetové obchody podľa vás? Stalo sa vám už niekedy, že ste niečo museli reklamovať, vrátiť, vymeniť? Príjemné a menej príjemné skúsenosti? ja som si doteraz objednávala len boty, tričká a drobnosti a
Kupujem blbosti z ebayu. Snímače do gitary, dres, topánky, slúchatká, okuliare, proste chujoviny, ktoré sa dajú a vyplatia kúpiť cez net. Ešte som ale nepredával..
@3 to je škoda, ale tak ja čo som mala conversky tak sa mi vždy rýchlo rozpadli a tie som si v Maďarsku zvykla kupovať, tam ich mali aspoň lacné.. na nete čo som pozerala tak dosť prehnané ceny
@4 fu okuliare by som sa bála kupovať, mne máloktoré sadnú ale nad slúchatkami som rozmýšľala, tie sa teda oplatia hej?
@6 presne toto.. že ani mne vždy nesadnú za to sa bojím trochu.. ale keď také krásne jeansy som našla až mi je do plaču keď ich vidím ale tak skúsila by som to, snáď by to potom niekomu sadlo lepšie ak ni emne..
mp3-ky najcastejsie. ja ich nestracam. ony mi same miznu. alebo sa ukryvaju.
potom som kupovala este korcule, fotak (aspon myslim). brat kupoval bicie, dokupoval bubny, cinely, stojany..
kupovali sme notebooky, .. a este mozno nejake veci, na ktore si uz nespomeniem. zatial nebol problem. nepotrebovali sme nic reklamovat. obchody menovat nebudem, bolo ich dost.
hm a objednávali ste si niekedy bike alebo tak?? .. ja som si objedala bmx cez internet, žilinská predajňa... po 3 mesiacoch či po kolkých vraj treba prísť s tým bikeom či je šetko okej, ale tak nepindá zatiaĺ, je celý, všetko funguje ako má... mohla by som s tým prísť kvázi aj do inej predajne nech to skontrolujú? do ZA sa mi trepať nechce..
@10 Skús o nich čo najviac zistiť, napríklad niektoré obchody majú tabuľky, že aké číslo je na akú výšku postavy, obvod pása, bokov atd.
Alebo sa ešte pred kúpou spýtaj, že aké sú dlhé, koľko majú v bokoch, páse a porovnaj si to s tými, ktoré ti najlepšie sedia. A môžeš sa aj opýtať, že ak by si ich nepoškodila, či by si ich nemohla hned po doručení vymeniť za väčšie alebo menšie, ak by ti nesadli. Samozrejme, že náklady na poštu by si zaplatila.
Ak by ti nesadli a musela by si ich predať, tak počítaj s tým, že to môže trvať dlhšiu dobu a asi budeš musieť ísť aj pod cenu.
no veď ako ja som pár nohavíc aj porovnávala a merala a všetko ale to je vážne ťažké, lebo záleží aj od strihu ako mi sadnú na zadku a všetko.. a aj keď viem miery tak ťažko... ale asi to risknem.. aspoň raz a uvidím
Tak s jeansovými nohavicami je to ťažké, lebo každé majú iný strich a ak ich kupuješ aj v jednom obchode-stále tú istú značku tak ti rovnaké číslo vždy nesadne.
cez net som si zatial kupovala len LCD od Agharty, klavesnicu, switch od Futureshop a knihu od Martinusa...neboli ziadne vacsie problemy...len pri tej Agharte to dost dlho trvalo, lebo sa im ta objednavka ulozila do schranky spamovych sprav...takze som sa musela dozadovat, co s tym sakra je..a ked som si po to prisla do predajne, tak som este musela cakat nejaku pol hodinu alebo hodinu, lebo ze si to musia zaevidovat niekam..ale inak v pohode
a nerada nakupujem oblecenie...to radsej ked si to mozem obzriet na vlastne oci nielen na obrazku
Elektroniku, skladanie PC, aj knihy . . . skusenosti len pozitivne, bez reklamacii, preferujem osobny odber, alebo dorucenie kurierom zadarmo (pri urcitej hodnote tovaru) . . . teda ako ja hovorim "v cene" A su sopy, kde rad kupujem, aj ked zrovna ich cena nieje najlacnejsia na trhu . . . vacsinou take kde 1. den objednavam a hned nasledujuci 2. den preberam objednavku.
väčšinou...teda vždy si veci nájdem v britských e-shopoch a potom poprosím brata nech mi to kúpi a donesie z Londýna. kupovala som tak už topánky, nejaké tričká atď.
a ešte kupujem kozmetiku, také tie lepšie značky sú na nete niekoľkonásobne lacnejšie ako v kamenných obchodoch
od oblečenia,kníh,cd,elektroniky som už asi objednávala všetko,ale nohavice nie,myslím... ale dávaj si pozor,poriadne sa zmeraj a všetky veci s tým spojené,ale kým ich nemusíš mať,tak si nájdi radšej niečo podobné v nejakých obchodoch ale nie e-shop
hlavne knihy. tenisové rakety mám z internetu. oblečenie som zatiaľ neskúšal lebo sa skôr obávam, že netrafím dobru veľkosť. aj fotoaparát som už objednával, neviem bolo toho dosť.
E-bay jednoznačne. Brat má účet na nejakom "pejpeli" (neviem ako sa to píše ), tak z tade mám mnoho vecí. Napríklad tričká, opasky a tak, podobne ako @0 ... Zatial som spokojná, všetko mi sadlo, nič som nemusela meniť. Posielať to niekde fo Hong Kongu by nebolo bohviečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A okrem toho mala som pocit ze tie boty (converse) su tak trochu poskodene na jednej bote bolo to logo vyssie na druhej nizzsie a bolo to dost vidno.
Fake neboli kontrolovala som to
A zatiaľ som žiadne problémy nemala, v minulosti som kupovala aj knihy, cd-čká.
Oblečenie bez vyskúšania som kupovala, ale cez katalóg, ale iba tričká, košele, svetre, tepláky, krátke nohavice.
Jeansy alebo nejaké dlhé nohavice okrem teplákov by som nekúpila, lebo nemám úplne štandartnú postavu, nemám jedno číslo, ktoré mi vždy sadne.
@4 fu okuliare by som sa bála kupovať, mne máloktoré sadnú ale nad slúchatkami som rozmýšľala, tie sa teda oplatia hej?
potom som kupovala este korcule, fotak (aspon myslim). brat kupoval bicie, dokupoval bubny, cinely, stojany..
kupovali sme notebooky, .. a este mozno nejake veci, na ktore si uz nespomeniem. zatial nebol problem. nepotrebovali sme nic reklamovat. obchody menovat nebudem, bolo ich dost.
Inak hrozne by som chcela toto alebo niečo na ten spôsob.
A toto sa mi celkom páči.
Alebo sa ešte pred kúpou spýtaj, že aké sú dlhé, koľko majú v bokoch, páse a porovnaj si to s tými, ktoré ti najlepšie sedia. A môžeš sa aj opýtať, že ak by si ich nepoškodila, či by si ich nemohla hned po doručení vymeniť za väčšie alebo menšie, ak by ti nesadli. Samozrejme, že náklady na poštu by si zaplatila.
Ak by ti nesadli a musela by si ich predať, tak počítaj s tým, že to môže trvať dlhšiu dobu a asi budeš musieť ísť aj pod cenu.
Ak chceš tak skús, možno to vyjde
a nerada nakupujem oblecenie...to radsej ked si to mozem obzriet na vlastne oci nielen na obrazku
ale vždy treba kupovať od väčších obchodov, známejších...hlavne elektroniku.
a ešte kupujem kozmetiku, také tie lepšie značky sú na nete niekoľkonásobne lacnejšie ako v kamenných obchodoch